Gość seraf Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 wczoraj przesiadlem sie juz calkowicie na intela :-)) Obecnie czekam tylko na zsilacz. Jednak bedac z natury niecierpliwy zaryzykowalem i podlaczylem ai7 prescot 3.2 2 x 512 ram 9800pro@xt bios 2 napedy dyskow 7200 dvd nagrywarka dvd pod stara 300 modecoma. Co ciekawe nic sie nie stalo. Oczywiscie nie podkrecalem proca i do czasu przyjscia nowej zasilki nie bede tego robil, ale jakie bylo moje zdziwienie gdy wogole to ruszylo i dziala juz ponad 24 h. bylo 3 godziny marka w petli i prime. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 :blink: siedzisz na bombie zegarowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Też tak miałem - kiedyć mój Q-Tec 450 wystarczał w zupełności, ale po zmienie na Prescott'a przechodził w grach takie katusze, że był głównym dawcą ciepła dla całego kompa :lol: W końcu zmieniłem budę na Dragona Big Tower i zasiłkę na Cheftec'a 420 - teraz tylko nieznacznie podnoszą się obrotu wentyla w zasiłece a poza tym jest cichutko i chłodniutko :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoTaS Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam, Tak.. tak .. zegar tyka na tej bombie ... Radze jednak poczekać na ten nowy zasilacz ... Sprzęt może i chodzi ale do czasu .... każde urządzenie ma pewne granice wytrzymałości ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja bym na twoim miejscu nie ryzykowal :)) jak sie spali to i presckocik pojdzie i ten radek, i plyta...... :) heh do czasu nadejscia nowej zasilki lepiej nie wlaczaj kompa :))) wytrzymasz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 seraf - twoj nastepny krok to rosyjska ruletka :] Ja bym sie nie odwazyl, no ale sa ryzykanci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 wczoraj przesiadlem sie juz calkowicie na intela :-)) Obecnie czekam tylko na zsilacz. Jednak bedac z natury niecierpliwy zaryzykowalem i podlaczylem ai7 prescot 3.2 [..] pod stara 300 modecoma. bylo 3 godziny marka w petli i prime. Idź do kościoła się pomodlić aby zasilacz ci sprzętu nie spalił - nie żartuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 napiecia sa stabilne :-) Jakos to chodzi ale w srode przychodzi enermax 430 z brawkompa wiec bedzie oki :-) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Bez przesady panowie.... Taki sprzęt kilka dni pochodzi bo to jest Modecom, a nie codegen :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Bez przesady panowie.... Taki sprzęt kilka dni pochodzi bo to jest Modecom, a nie codegen :-P 1241725[/snapback] no dokladnie. mam w domu tez codegena 400. spalil mi juz jedna plyte pod amd. sam nie ponoszac szkody. na oko jest 2 razy lzejszy od "300" modecoma. ja jestem sceptycznie nastawiony do tego co niektorzy pisza na tabliczkach znamionowych ala tracer 550 w :-) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 co wy gadacie głupoty ja mam madecoma 350W i jade n nim ostro od ponad roku. Mój sprzet to p4 2,8c@3,5 Złomiast mobo 512 ram fx 5200 2 dyski litek 812@832 dvd-rom samsung karta tv sieciówka i wszystko śmiga jak tralala ale prawda jest taka ze jak pochodzi z 3 dni nonstop to go zresetuje :cry: ale chyba jak na zasilacz za 80zł to i tak naprawde good :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Panikujecie troche. Ja mam Modecoma 300 W i to co w podpisie + 2 HDD + DVD + CD-RW + 4 wentyle i hula. Napiecia ok (miernikiem sprawdzane ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A ja się niedziwie :/ ja siedziałem na sprzęcie z podpisu tylko z inną grafą. Oczywięcie kręciłem wszystko ile wlezie na codegenie 300W. Wytrzymał rok !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A ja się niedziwie :/ ja siedziałem na sprzęcie z podpisu tylko z inną grafą. Oczywięcie kręciłem wszystko ile wlezie na codegenie 300W. Wytrzymał rok !!! 1242056[/snapback] ja to zauwazylem ze caly placz na wielkimi zasilaczami jest powodowany przez urzytkownikow ktorzy kreca maksymalnie co sie da, a do tego trzeba miec niezla zasilke oraz tez przez posiadaczy zasilaczy marki "light and magic" :-))) ktore gwarantuje efektowne zejscie kompa z tego swiata niczym supernowa :-) Dla zwyklego posiadacza jest cos po srodku :-) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...