Skocz do zawartości
Dziuby

Wygrana Walka Z Tp.sa

Rekomendowane odpowiedzi

Podnoszę słuchawkę i nie ma sygnału :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Przez 5 kolejnych dni i reklamowaniu w błękitnej linii wmawiano mi że telefon jest uszkodzony i zostanie tego samego dnia naprawiony.

Szóstego dnia poinformowano mnie że telefon został przeze mnie zawieszony co było nieprawdą. Po kolejnych wydzwanianiach na błękitną linię w q...łem się i pojechałem do głównego punktu obsługi klientów, gdzie osobiście złożyłem reklamacje. <_< <_< <_<

Za poniesione szkody moralne nerwy dostałem takie pismo

http://img38.exs.cx/img38/9766/dsc014440rj.jpg

A jaki był powód

:D :D :D banalny, ktoś z innej miejscowości posiadający ten sam numer co ja różniący się kierunkowym zrezygnował z linni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje ;p Mi też uznali reklamacje kiedyś ;p Anulowali 150 zł nabite przez doładowania POP(ktoś się wpioł i cały blok tak mial). A od początku jak telefon był zakładany była blokada 0700 itp. W odpowiedzi na reklamacje powiedzieli że blokada była na międzynarodowe a nie 0700. Co też jest nieprawdą bo dzwoniłem za granice conajmniej raz w miesiącu :P Mają niezły bałagan w tej TPSA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł) :mur: Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piepszony burdel mają w tej tepsie. matce ostatnio przyszedł rachunek z pozycją 0700.. na 130 PLN, oczywiście reklamacja i napisali, że to był dialer.. jest tylko jedno ale moja mama nie korzysta z internetu przez modem bo nie ma kompa :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najśmieszniejsze jest to, że dzwoniąc na błękitną linie za każdym razem rozmawiałem z kimś innym i od początku musiałem naświetlać sprawe, tej spiewki nauczyłem się jużna pamięć  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

1242752[/snapback]

Zawsze jak dzwonie na info linie to zapisuje sobie imie i nazwisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa  przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł)  :mur:  Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać  :angry:

1242946[/snapback]

Ja założyłem neostrade w maju i do listopada nie było prawidłowego rachunku to samo co u Ciebie (łachy cmentarne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa  przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł)  :mur:  Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać  :angry:

1242946[/snapback]

Czytaj dokłądnie umowe kolego.Jka skonczy Ci sie czas okręslony to ałtomatycznie zostajesz przełączony w czas nieokręslony.Było zadzwonic do nich przed końcem czasu i powiedziec ze chcesz neo przez jeszcze rok, i było by po problemie.Dziwie sie tobie bo jak u mnie sie zblizał koniec zasu określonego to dzwoniła do mnie jedna babka a puźniej dostałem nawed sms;a głosowego z tepsy.Widocznie leń jestes i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropos blekitnej:

1245142[/snapback]

cytując słowa kawałku peji : "XXI wiek przynosi wielkie zmiany..." ale czy na pewno. Polska to jednak kraj wielu cudów, nie tylko tego nad wisłą... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta w TePsie maja straszny bajzel, a przez centralizacje i wywalanie wszystkiego poza firme bedzie jeszcze gorzej. Wogole to moj kumpel czeka juz 1,5 roku na podlaczenie telefonu :D Zgroza.

1245374[/snapback]

No wiesz 1,5 roku to cieniutko. :D :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nimi można tylko w jeden sposób niestety rozmawiać.

U mnie była taka sytuacja:

Zmieniałem numer telefonu na nowy bowiem się okazało iż przepisanie telefonu z mojego taty na mnie kosztuje 48 pln, a nowy tel. 10 - więc długo się nie zastanawiałem. Przyszedł technik i odciął stary numer i od razu dał nowy. Ale jako że w umowie był napisany okres wypowiedzenia bodajże miesięczny, w kolejnym miesiącu otrzymałem 2 rachunki (2 abonamenty). Od razu zadzwoniłem i wyjaśniłem kobiecie iż może i bym się zgodził zapłacić również stary abonament ale nie miałem możliwości korzystania z tego starego numeru więc tego nie zrobię i zapłaciłem tylko rozmowy. Ci za miesiąc znów przysłali a ja tylko zadzwoniłem by ich powiadomić że tego równiez nie zapłacę z powodów już wcześniej podanych. Ci w kolejnym miesiącu zdołali wreszcie przysłać fakturę korygującą i już są cichutko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z TPSA to już miałem takie przejścia że aż mi się nie chce gadać :/ Kiedyś miałem pakiety internetowe. Chyba ten 30h. Ale to oczywiście było za mało ;) No więc zwiększyłem do 60h. I od tego momentu zaczeły się jaja. Przez pierwsze 3 miesiące nadal naliczany był pakiet 30h, a ja oczywiście siedziałem to 60h. Rachunek jaki był każdy wie. Po 3 miesiącach naliczyli pakiet 60h... 2 razy :| a do tego jeszcze z 200zł za net :| (łącznie około 500zł). Setki rozmów, kłucenia się i całe szczęście uwzględnili reklamację.

A ŻEBY IM SIĘ WSZYSTKIE CENTRALE POPALIŁY !! :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi