Dziuby Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Podnoszę słuchawkę i nie ma sygnału :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Przez 5 kolejnych dni i reklamowaniu w błękitnej linii wmawiano mi że telefon jest uszkodzony i zostanie tego samego dnia naprawiony. Szóstego dnia poinformowano mnie że telefon został przeze mnie zawieszony co było nieprawdą. Po kolejnych wydzwanianiach na błękitną linię w q...łem się i pojechałem do głównego punktu obsługi klientów, gdzie osobiście złożyłem reklamacje. <_< <_< <_< Za poniesione szkody moralne nerwy dostałem takie pismo http://img38.exs.cx/img38/9766/dsc014440rj.jpg A jaki był powód :D :D :D banalny, ktoś z innej miejscowości posiadający ten sam numer co ja różniący się kierunkowym zrezygnował z linni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Gratulacje ;p Mi też uznali reklamacje kiedyś ;p Anulowali 150 zł nabite przez doładowania POP(ktoś się wpioł i cały blok tak mial). A od początku jak telefon był zakładany była blokada 0700 itp. W odpowiedzi na reklamacje powiedzieli że blokada była na międzynarodowe a nie 0700. Co też jest nieprawdą bo dzwoniłem za granice conajmniej raz w miesiącu :P Mają niezły bałagan w tej TPSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Najśmieszniejsze jest to, że dzwoniąc na błękitną linie za każdym razem rozmawiałem z kimś innym i od początku musiałem naświetlać sprawe, tej spiewki nauczyłem się jużna pamięć :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł) :mur: Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 piepszony burdel mają w tej tepsie. matce ostatnio przyszedł rachunek z pozycją 0700.. na 130 PLN, oczywiście reklamacja i napisali, że to był dialer.. jest tylko jedno ale moja mama nie korzysta z internetu przez modem bo nie ma kompa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Najśmieszniejsze jest to, że dzwoniąc na błękitną linie za każdym razem rozmawiałem z kimś innym i od początku musiałem naświetlać sprawe, tej spiewki nauczyłem się jużna pamięć :D :D :D :D :D :D :D 1242752[/snapback] Zawsze jak dzwonie na info linie to zapisuje sobie imie i nazwisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł) :mur: Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać :angry: 1242946[/snapback] Ja założyłem neostrade w maju i do listopada nie było prawidłowego rachunku to samo co u Ciebie (łachy cmentarne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A ja nadal z nimi walczę..... poszło o rachunki za neostrade. Szanowna TePSa przysyła fakturki na 189zł (na czas nieokreślony) nie zważając, że podpisana była umowa na czas okreslony 12m-cy (139zł) :mur: Już od trzech miesięcy tak mam i kilkukrotnie dzwoniłem tam, aż w końcu tydzień temu wreszcie przyznali się do błędu i obiecali wysłać jak najszybciej fakturę korekcyjną.... niestety na razie jej nie widać :angry: 1242946[/snapback] Czytaj dokłądnie umowe kolego.Jka skonczy Ci sie czas okręslony to ałtomatycznie zostajesz przełączony w czas nieokręslony.Było zadzwonic do nich przed końcem czasu i powiedziec ze chcesz neo przez jeszcze rok, i było by po problemie.Dziwie sie tobie bo jak u mnie sie zblizał koniec zasu określonego to dzwoniła do mnie jedna babka a puźniej dostałem nawed sms;a głosowego z tepsy.Widocznie leń jestes i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 apropos blekitnej: co tlumaczy moje uzeranie sie czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 apropos blekitnej: 1245142[/snapback] cytując słowa kawałku peji : "XXI wiek przynosi wielkie zmiany..." ale czy na pewno. Polska to jednak kraj wielu cudów, nie tylko tego nad wisłą... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ta w TePsie maja straszny bajzel, a przez centralizacje i wywalanie wszystkiego poza firme bedzie jeszcze gorzej. Wogole to moj kumpel czeka juz 1,5 roku na podlaczenie telefonu :D Zgroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ta w TePsie maja straszny bajzel, a przez centralizacje i wywalanie wszystkiego poza firme bedzie jeszcze gorzej. Wogole to moj kumpel czeka juz 1,5 roku na podlaczenie telefonu :D Zgroza. 1245374[/snapback] No wiesz 1,5 roku to cieniutko. :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Z nimi można tylko w jeden sposób niestety rozmawiać. U mnie była taka sytuacja: Zmieniałem numer telefonu na nowy bowiem się okazało iż przepisanie telefonu z mojego taty na mnie kosztuje 48 pln, a nowy tel. 10 - więc długo się nie zastanawiałem. Przyszedł technik i odciął stary numer i od razu dał nowy. Ale jako że w umowie był napisany okres wypowiedzenia bodajże miesięczny, w kolejnym miesiącu otrzymałem 2 rachunki (2 abonamenty). Od razu zadzwoniłem i wyjaśniłem kobiecie iż może i bym się zgodził zapłacić również stary abonament ale nie miałem możliwości korzystania z tego starego numeru więc tego nie zrobię i zapłaciłem tylko rozmowy. Ci za miesiąc znów przysłali a ja tylko zadzwoniłem by ich powiadomić że tego równiez nie zapłacę z powodów już wcześniej podanych. Ci w kolejnym miesiącu zdołali wreszcie przysłać fakturę korygującą i już są cichutko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ja z TPSA to już miałem takie przejścia że aż mi się nie chce gadać :/ Kiedyś miałem pakiety internetowe. Chyba ten 30h. Ale to oczywiście było za mało ;) No więc zwiększyłem do 60h. I od tego momentu zaczeły się jaja. Przez pierwsze 3 miesiące nadal naliczany był pakiet 30h, a ja oczywiście siedziałem to 60h. Rachunek jaki był każdy wie. Po 3 miesiącach naliczyli pakiet 60h... 2 razy :| a do tego jeszcze z 200zł za net :| (łącznie około 500zł). Setki rozmów, kłucenia się i całe szczęście uwzględnili reklamację. A ŻEBY IM SIĘ WSZYSTKIE CENTRALE POPALIŁY !! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...