Skocz do zawartości
Menphis

Teczki Ipn ... Lista Agentów

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe jak taka lista mogła wyciec z ipn-u gość musiał mieć chyba jakieś wtyki bo ogólnie to patrza na ręce i nic nie da się wynieść, wygląda na to ze ktos chciał żeby ta lista wyciekła <_<

1252095[/snapback]

Obiło mi się o uszy ze wyniosl to na jakims nosniku. A dostep przeciez maja tam dziennikarze...

[EDIT]

Lipna ta lista - tylko imiona i nazwiska :/ Myslalem ze bedzie cos wiecej (chociazby rok lub data urodzenia)

Edytowane przez Sid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiło mi się o uszy ze wyniosl to na jakims nosniku. A dostep przeciez maja tam dziennikarze...

1252148[/snapback]

no fakt czyli tą listę musiał mieć IPN w wersji elekronicznej, dziwne że nie zabezpieczyli tego przed skopiowaniem dalej uważam że ktos tym wszystkim sterował takie dokumenty nie wyciekaja przypadkiem naprawdę nie łatwo jest wynieśc coś z ipnu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to kretyni nie zauważyli jak gośc podpina pendriva po co im te kamery w czytelni :mur: po prostu dali gościowi laptopa z tajnymi informacjami żeby sobie poczytał nikt go nie pilnował wszyscy wyszli na herbatke a koleś kopiował sobie co chciał :D szkoda że nie miał czegoś o większej pojemności ciekawe co wtedy by wyniósł :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wortigern

Mojego nazwiska napewno nie znajdziecie, jeszcze nie slyszałem zeby ktos mial takie nazwisko jak ja oprócz mojej rodziny :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi