Lupota Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mam takie pytanko .Mam wolną kość Kingstone 512 MB /PC2700 CL2.5 na Samsungach . W tej chwili u mnie chodzą w dualu 2 kości Elixir PC3200 CL 3 . Co bedzie jak dołoże tego Kingstona w wolne miejsce - starcę duala ? Bedzie wolniej czy szybciej ? Płyta Gigabyte 8I915P-G i PIV 530 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 intel i zapewn gigabyte zaleca uzywanie par identycznych modulow. ale mozesz te elixiry przelozyc do jednego banku a do drugiego dac tego kingstona - dual powinien dzialac. a poza tym - nie mozesz sprawdzic osobiscie? czy myslisz ze spali Ci sie komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Włożyłem iiiiiii .... Wszystko działa . W zasadzie to nie widze żadnych zmian ani na gorsze ani na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Więc.... Nie działa już. Powoduje zwisy i problemy podczas starrtu Windowsa. Nie zdał taki układ egzaminu. Nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marewel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Włożyłem iiiiiii .... Wszystko działa . W zasadzie to nie widze żadnych zmian ani na gorsze ani na lepsze. 1245920[/snapback] Dziwne ze chociaz raz zadzialalo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Wcale nie takie dziwne. Powinno działać. Jak ze stabilnością, jak włożysz samą 512? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...