2002JSQ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zajrzalem do "Szukaj" ale postow z MEMTEST-86 jest multum i nie chce mi sie ich przegladac. Sprawa wyglada tak, ze sciagnalem sobie wersje 3.2 w pliku ISO. Wypalilem to na CD, zabootowalem i rozpoczal sie test pamieci. Wyszedlem z domu i gdy wrocilem odpalony byl WinXP, tzn, ze po skonczeniu testu nastapil restart. Skad mam wiedziec jaki byl wynik testu? Czyzby pozytywny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 lenistwo na maxa :mur: zapuść jeszcze raz, pół godziny chyba nie zbawi :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 lenistwo na maxa :mur: zapuść jeszcze raz, pół godziny chyba nie zbawi :angry: 1249645[/snapback] Glupota na maxa :mur: Taki odpowiedzi mozesz sobie darowac :angry: 1. Test nie trwa napewno pol godziny, a znacznie dluzej 2. Problem byl w tym, ze przed wyjsciem przelaczylem KVM na drugi komputer i w tym momencie nastapil restart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Glupota na maxa :mur: Taki odpowiedzi mozesz sobie darowac :angry: 1. Test nie trwa napewno pol godziny, a znacznie dluzej 2. Problem byl w tym, ze przed wyjsciem przelaczylem KVM na drugi komputer i w tym momencie nastapil restart. 1250068[/snapback] przy Twoim configu (pamięci) jeden przebieg powinien trwać ok. 16 min - chyba, że ten config to ściema :? oczywiście takiej odpowiedzi mogłem sobie darować, ale Ty siedzisz przed kompem czwarty dzień i czekasz na 'superodpowiadającątobieodpowiedź' zamiast poświęcić 16 min :blink: - i gdzie tu jest głupota ?!!!! PS. 1. puść test conajmniej na 2-3 przebiegi 2. jeżeli w czasie testu komp się zresetuje, to coś jest nie tak (pamięć, zasilanie, temperatura, itp) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Kontrolnie mozna uzyc MemTest86+ Ostatnio wyszla nowa wersja 1.50 :idea: Sam uzywam tego programu do testowania pamieci B) ale testowanie trwa okolo 6-8 godzin, bo pol godziny nic nie mowi o stabilnosci ustawien... zdarzalo sie ze po 6 godzinach zaczynaly sie dopiero bledy pojawiac... Edytowane 3 Lutego 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 doładnie co powiedział przedmówca 15minut i po zawodach, bo tyle testuje u mnie 512mb, zrób conajmniej 3 testy bo miałem kiedyś pamiątki które dopiero po lekkim rozgrzaniu sypały błędami, zostaw kompa na godziene i będziesz wiedział czy jest wszystko dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...