no_one86 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) hey :) poszukuje progsa ktory zrobi mi obraz partycji NTFS na ktorej mam winde XP, a pozniej przywroci mi system do momnetu powstanie obrazu. program ten musi dzialas pod dos'em, wrazie gdyby windows calkowicie padl. wczesniej uzywalem ghosta ale on dziala tylko z FAT16 i FAT32. za wszelkie informacje dziekuje :) pozdrawiam __________________ www.lidpol.com Edytowane 30 Stycznia 2005 przez no_one86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ghost podobno dziala z partycjami NTFS. Nie sprawdzalem, bo wole FAT32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ghost napewno daje sobie rade NTFS-em. Jaka masz wersje, 7 juz napewno to chyci. Sam mam taki obraz i dziala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...