Gość Kyniek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam, Mam archiwum - parę folderów spakowanych kiedyś zipem - to archiwum niejedno już przeszło - awarie dysku łącznie z bad-sectorami - gdy ostatnio chciałem się dostać do niego pokazał mi się komunikat : "The Archive is eihter unknown format or damaged" :( kiedyś działało... nawet jak jest uszkodzone to chciałbym odzyskać choć część z tych plików (najbardziej tabulatury na gitarę od kumpla i archaiczne gry pod dosa :( ) pomóżcie... da się?? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Sprobuj uzyc innego programu rozpakowujacego. A moze archiwum po tylu przejsciach jest uszkodzone i nic juz z niego nie wydobedziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 na ja próbowałem winrarem - jeśli można proszę o linki to tych innych programów... wiesz... ja jestem dość ciemny w tych sprawach... :( może jakiś programik do naprawy... naprawdę nie bardzo wiem :( Plzzzz pomóżcie.... najbardziej mi szkoda liero - wormsy w czasie rzeczywistym.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Takie cuś znalazłem na google Advanced Zip Repair. A coś zamiast winrar'a/winzip'a - 7-zip. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...