szwabo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam ARCTIC COOL'a i jego szybkosc zalezy od temperatury procka. Da sie zrobic zeby krecil sie na maxa albo ustawic mu jak ma sie krecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Obejrzyj wiatrak i zobacz czy da się ominąć sterowanie i na sztywno dać 12V. Niestety nie mam takiego wiatraka i nie powiem Ci dokładnie. Nie wiem czy szukałeś (założę się, że nie:), ale zajrzyj do działu chłodzenie konwencjonalne. Zapewne coś będzie na ten temat. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 hehe no nie sprawdzalem, dopiero co sie tu zarejestrowalem :D Juz sprawdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 w TT11 jest specjane miejce na zworke jak ją ta umiecisz to wtdy wetyl jedzie na max/obr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 TT1 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jeśli zewrzesz przewody na których jest czujnik, to wentyl będzie się kręcił na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...