s0n1c Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam pytanie jak przyspieszyc uruchamianie photoshopa? Czy jest możliwość wylaczenia ladowania pluginow przy starcie, tak jak np. w photo-paint? Albo czy jest jakis programik lub plugin który na to pozwala (tak jak „Reader SpeedUp” dla acrobata). Z gory dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nie słyszałem nigdy zeby w Photoshopie była taka mozliwosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mozesz sprobowac usunac lub przeniesc pluginy z photoshopa. Wtedy pewnie program nie bedzie ich ladowal przy starcie ale niewiem czy sie wogle odpali. NIgdy tego nie probowalem. A opcji do wylaczania takich bajerów niestety w programie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Photoshop SpeedUp (311KB, Freeware) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie wiem jak w najnowszej wersji Photoshop'a, ale w wersji 5 (lub 6) w Preferences, mozna bylo zmienic ilosc pamieci, z ktorej bedzie korzystal Photoshop (suwak ustwiony domyslnie na 50%). Pamietam ze to znacznie przyspieszalo u mnie uruchomienie tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 1252227[/snapback] Wlasnie o to mi chodzilo. (wiedzialem ze cos takiego jest. Obilo mi sie kiedys o oczy, tylko ze myslalem ze sie walnolem z pluginem do acrobata) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (wiedzialem ze cos takiego jest. Obilo mi sie kiedys o oczy, tylko ze myslalem ze sie walnolem z pluginem do acrobata) 1252872[/snapback] Bo jest cos takiego do Acrobata :) Adobe Reader Speed-Up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Patrz 1 post. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...