RaF Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 mam WC i najglosniejszy w kompie jest HDD (seagate U5 40Gb) i chcialbym go sobie zwalniac na noc jak cos sciagam z netu mialem kiedys taki programik ale nie pamietam jak sie zwal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 no wlasnie... programikiem... ja go kiedys sciagnalem z www.chip.pl ... ale zebym ja pamietal nazwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 btw, widziałem w pcworld komputer numer zapomniałem sposub zeby umieścic komputer pod wodą, twedy to cichutko musi chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) hmm niezly pomysl zamiast zoltego podlacze czerwony kabelek :) a jak bede chcial wieksza wydajnosc to dwa zolte :D a tak na serio pamieta ktos nazwe ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) hmm niezly pomysl zamiast zoltego podlacze czerwony kabelek :) a jak bede chcial wieksza wydajnosc to dwa zolte :D a tak na serio pamieta ktos nazwe ?? Nie piszcie takich rzeczy, bo jeszcze jakiś leser wejdzie przeczyta i tak zrobi :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) hmm niezly pomysl zamiast zoltego podlacze czerwony kabelek :) a jak bede chcial wieksza wydajnosc to dwa zolte :D a tak na serio pamieta ktos nazwe ?? Nie piszcie takich rzeczy, bo jeszcze jakiś leser wejdzie przeczyta i tak zrobi :lol: :lol: :lol: w sumie racja ale jak sie nazywal ten programik ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) hmm niezly pomysl zamiast zoltego podlacze czerwony kabelek :) a jak bede chcial wieksza wydajnosc to dwa zolte :D a tak na serio pamieta ktos nazwe ?? Nie piszcie takich rzeczy, bo jeszcze jakiś leser wejdzie przeczyta i tak zrobi :lol: :lol: :lol: jezeli bedzie na tyle przys***y zeby tak zrobic , ........ to sorry , nawet zal mi takiego cootasa nie bedzie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 pewnie i tak przez tydzień by myślał jak to zrobić, a potem udał by sie do cudownego serwisu np. u Optimusa ci po godzinie powiedzieli by mu ż zrobione i wzieli kase :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 mam WC i najglosniejszy w kompie jest HDD (seagate U5 40Gb) i chcialbym go sobie zwalniac na noc jak cos sciagam z netu mialem kiedys taki programik ale nie pamietam jak sie zwal :( Mam ten sam dysk i ten sam problem :-( Talerze chodzą niemiłosernie głośno. Może jest jakiś soft na seagate.com lub na StorageReview. Zresztą sam poszukam ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Znalazłem coś - http://download.chip.pl/download_3313.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ja bym proponowal opchnac ten dysk co masz i zainwestowac w Maxtora - ciche cholernie sa - chyba ze tylko mi sie taki trafil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Znalazłem coś -http://download.chip.pl/download_3313.html dzieki, teraz to moge spokojnie spac a dysk to idzie na gwarancje :D cos mu zrobie ktorejs nocy jak nie bede mogl spac 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Kibel.. nie chodzi pod 2k 8O aha.. sprobujcie sobie wejsc na strone producenta :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Kibel.. nie chodzi pod 2k 8Opod XP rowniez :-( aha.. sprobujcie sobie wejsc na strone producenta :evil: :evil:Probowalem, probowalem... :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a co z głosnoscią zasilacza i colerów? az tak zjechałes z decybelami ze dysk je zaglusza? - nie wierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ja bym proponowal opchnac ten dysk co masz i zainwestowac w Maxtora - ciche cholernie sa - chyba ze tylko mi sie taki trafil :P Jak masz 5400RPM to się nie dziw, że jest cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 moze pusc HDD tak jak wentyle, na nizsze V ? :mrgreen: 8) hmm niezly pomysl zamiast zoltego podlacze czerwony kabelek :) a jak bede chcial wieksza wydajnosc to dwa zolte :D a tak na serio pamieta ktos nazwe ?? Nie piszcie takich rzeczy, bo jeszcze jakiś leser wejdzie przeczyta i tak zrobi :lol: :lol: :lol: jezeli bedzie na tyle przys***y zeby tak zrobic , ........ to sorry , nawet zal mi takiego cootasa nie bedzie :mrgreen: Hehe... ciekawe co potem powie:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 niestety... pod XP nie dziala : :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 włącz no_hdd_noise.exe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 włącz no_hdd_noise.exe :D A co to jakis program? do czego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jest cos takiego jak ten Acoustic Manager tylko zeby chodzil pod systemami opartymi na NT? mam barakude III a to niezly czolg, dobrze by bylo go wyciszyc na noc :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja tez mam baracude III i jak pracuje to jest najglosniejszym elementem kompa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 wetknolem te dwa zulte no i faktycznie chodzi teraz buza pilawa dzieki za sugestie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 włącz no_hdd_noise.exe :D A co to jakis program? do czego ? a ja sobie tylko jaja robiłem, he, he :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 włącz no_hdd_noise.exe :D A co to jakis program? do czego ? a ja sobie tylko jaja robiłem, he, he :D :D :D Oj beda jaja jak ci cos zacznie sie sypac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 a tak na powaznie to mam ic35 trzaskana sie pozbylem sciagaja odpowiedni soft z ibm.com ale po wygrzewanu proca hdd na zajutrz zaczol niemile swistac wkurfia mnie to nimilosiernie najchentniej to bym go kocem jakims obwinol ale moze znacie jakis soft albo metode na takowa usterke wiem jedno poprzedni hdd ic35)) padl calkiem przy fsb165 bodajze)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...