franekzx Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam problem z niebieskim ekranem a mianowicie: Posiadam Win XP Pro z SP2 i w czasie pobierania plików np.przez emule ale nie tylko (przewaażnie przez FTP nawet strony FTP) gwałtownie wskakuje tzw. niebieski ekran.Mam zapory Kerio antywirusy i na bierząco skanuję system w poszukiwaniu jakiegoś złośliwca .Nic z tego system mam czysty. Bardzo proszę o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 podkrecales proca albo ram? zasilacz podaje normalne wartosci? tu masz najczestrze przyczyny blue screenow tu o sp2 aha czy instalowales sp2 na czysty system czy po jakims czasie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekzx Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Właśnie że nic nie podkręcałem. SP2 instalowałem na czysty system. Edytowane 1 Lutego 2005 przez franekzx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 masz zainstalowane wszystkie najnowsze oficjalne sterowniki ? jeżeli masz raid to uaktualnij je też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...