Skocz do zawartości
KRECIO

CZY WARTO ZMIENIAC?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto zmienic mojego Durona na Durona Morgana 1,1 lub 1,2GHz?

Czy to duro da? a moze lepiej wymienic moje 128MB ramu na 256MB DDR 333MHz?

Wiem ze podobne topicki byly ale chyba nikt jeszcze nie mial takiego dylematu :) znaczy sie takich podzespolow do wymiany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy opłaca się brać zamiast 800, 1300?? Szybszego proca chce tylko dla tego, bo ten "blokuje" możliwości mojej grafy. Atholnek XP niestety nie pójdzie:(

o to juz zupelnie co innego zmieniaj!!! odzcujesz duza roznice 500mhzetow to juz cos a jak jeszcze kretniesz tego duraka to hoho.... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy warto zmienic mojego Durona na Durona Morgana 1,1 lub 1,2GHz?

Czy to duro da? a moze lepiej wymienic moje 128MB ramu na 256MB DDR 333MHz?

Wiem ze podobne topicki byly ale chyba nikt jeszcze nie mial takiego dylematu :) znaczy sie takich podzespolow do wymiany :)

stalem przed takim samym problemem, jak wiesz mialem durka 650@1000 i zastanawialem sie nad durkiem 1000-1200 i puscic go na 1333 czy antek 1600+ i jak widac wybralem antka :P takze jesli juz to bierz od razu antka choc w sumie masz malo ramu i wicej by sie przydalo takze reasumujac albo antka albo ramu (z przezwaga na ram :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy opłaca się brać zamiast 800, 1300?? Szybszego proca chce tylko dla tego, bo ten "blokuje" możliwości mojej grafy. Atholnek XP niestety nie pójdzie:(

Z tego co pamiętam to ostatnia wersja tego Abita obsługiwała Antki XP.

Ja na twoim miejscu to bym znalazł Athlona 1.4 albo chociaż 1.2.

Te Antki też sie dobrze kręcą. Berkut ze swojego 1.2 uzyskał chyba coś koło 1.8 :)) tylko że na FC :((

No ale póścił byś takiego 1.4 na 1.5 i masz Antka XP 1,7+ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz antka :lol: przy dobrym chlodzeniu np jamicon miedziany (tani bardzo jest) wykręcisz go samym fsb na 1700 Mhz albo nawet wyżej jak masz dobre pamiątki !! Tylko zukaj serii agoia (jak chcesz bede mial takiego jednego na sprzedaz za 260 zl nowiutkiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ... niestety nie pójdzie:(

Z tego co pamiętam to ostatnia wersja tego Abita obsługiwała Antki XP.

Ja na twoim miejscu to bym znalazł Athlona 1.4 albo chociaż 1.2.

Te Antki też sie dobrze kręcą. Berkut ze swojego 1.2 uzyskał chyba coś koło 1.8 :)) tylko że na FC :((

No ale póścił byś takiego 1.4 na 1.5 i masz Antka XP 1,7+ :)

Ja mam płytę 1.1. O niej już było z milion razy. Wiem, że niektórym idą, a niektórym nie. A Athlonik 1.2-1.4 tio pewnio używany. Tylko za ile??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam płytę 1.1. O niej już było z milion razy. Wiem, że niektórym idą, a niektórym nie. A Athlonik 1.2-1.4 tio pewnio używany. Tylko za ile??

Ja jednak bym Ci polecił D1300 zawsze nowy to nowy a do tego ma SSE i wcale nie jest tak dużo wolniejszy od starego TB (wiem wiem nie ma 133fsb i mniej cashu ale i tak Duron powinien wystarczyć a i mniej kłopotów może być)

KRECIO po co Ci szybszy proc:?: ja nawet bym się niezastanawiał TYLKO RAM. Zastanawiam się nawet jak przetrwałeś z tak małą ilością ramu :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak bym Ci polecił D1300 zawsze nowy to nowy a do tego ma SSE i wcale nie jest tak dużo wolniejszy od starego TB (wiem wiem nie ma 133fsb i mniej cashu ale i tak Duron powinien wystarczyć a i mniej kłopotów może być)

A jak się te Durnie(1,2-1,3) kręcą??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...