BOAR Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 mam pytanko - kwestie do dyskusji: moge miec jakiegos szrotowatego notebooka (na czesci) z dobra matryca :P i teraz pytanie - czy da sie go podlaczyc jakos do karty graficznej z PC (po wymontowaniu jej z laptopa oczywiscie :twisted: ). mam kompa ktory robi za serwerek i ma bok z plexi - super by bylo miec zamontowana taka matryce na tym oknie :). mozna by sobie zrobic jakas fajna obudowe cala z plexi (np. cube) i dac na jednym boku taki panel. tylko czy to jest technicznie mozliwe? (oczywiscie przy zachowaniu jakis rozsadnych kosztow - max 100zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 mam pytanko - kwestie do dyskusji: moge miec jakiegos szrotowatego notebooka (na czesci) z dobra matryca :P i teraz pytanie - czy da sie go podlaczyc jakos do karty graficznej z PC (po wymontowaniu jej z laptopa oczywiscie :twisted: ). mam kompa ktory robi za serwerek i ma bok z plexi - super by bylo miec zamontowana taka matryce na tym oknie :). mozna by sobie zrobic jakas fajna obudowe cala z plexi (np. cube) i dac na jednym boku taki panel. tylko czy to jest technicznie mozliwe? (oczywiscie przy zachowaniu jakis rozsadnych kosztow - max 100zl) niestety jest to mało prawdopodobne. matryca nie posiada własnego sterowania. wszystko jest umiejscowione na płycie laptopa. nie przerobisz tego niestety. jest to zrobione ze względu na oszczędnośc. gdy pada matruca nie trzeba wymieniać jej sterowania - ot co nici z bajeru serwerowego :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOAR Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a moze daloby sie jakis uklad sterujacy grafika kupic? polaczyc jakos to z panelem a potem do grafiki w PC. czy ktos moze gdzies na necie takie cus widzial? szukalem ale na zachodzie wiara laduje calego nowego LCD do kompa i juz, ale mnie nie stac na taki bajer :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a moze daloby sie jakis uklad sterujacy grafika kupic? polaczyc jakos to z panelem a potem do grafiki w PC. czy ktos moze gdzies na necie takie cus widzial? szukalem ale na zachodzie wiara laduje calego nowego LCD do kompa i juz, ale mnie nie stac na taki bajer :( znajomy keidys tehs kcial tak robic, nie pamietam,c zy wyshlo za drogo, czy sie nie dalo, w kazym razie nie zrobil tego w koncu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a moze daloby sie jakis uklad sterujacy grafika kupic? polaczyc jakos to z panelem a potem do grafiki w PC. czy ktos moze gdzies na necie takie cus widzial? szukalem ale na zachodzie wiara laduje calego nowego LCD do kompa i juz, ale mnie nie stac na taki bajer :( Teoretycznie mógłbyś dokupić to tego uszkodzony monitor LCD, w którym uszkodzony byłby właśnie wyświetlacz i zamiast tego uszkodzonego podłączyć twój. Kweśtje jak podłączyć i jak kupic odpowiedni monitor (tak, żeby twój panel pasował) pozostawiam tobie :lol: powodzenia :lol: Jak znajdziesz to daj znać, może też tak pokombinuje - na razie nie wierzę, że to jest możliwe do wykonania w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...