HELLBOY Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam Nero 6.6.0.5 i w czasie nagrywania jakiegoś dużego pliku (np. filmu) zaraz na początku wyskakuje mi komunikat: "Podczas operacji wystąpił błąd niekrytyczny, co może spowodować błędny zapis. Czy mimo tego chcesz kontynuować? Czas pozostały do zamknięcia (s) xxx [Tak] [Nie]" a na ekranie z komunikatami wyskakuje z wykrzyknikiem tekst: "Plik pamięci tymczasowej jest zbyt mały! Nie wszystkie pliki mogły zostać zbuforowane." Naciśnięci [Nie] oczywiście przerywa proces a [Tak] nagrywa płytę normalnie. Poprzednio miałem Nero z serii 5 i nie występował taki problem. Nie jest to zbytnio uciążliwe bo nagrywa jednak wszystko ale gdzie coś zmienić aby ten dla mnie irytujący napis nie wyskakiwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Hmmm moze po prostu masz za malo miejsca na dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Sprawdz w opcjach Nero ustawienia pamieci tymczasowej. Plik - Preferencje - Pamiec tymczasowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Sprawdz w opcjach Nero ustawienia pamieci tymczasowej. Plik - Preferencje - Pamiec tymczasowa. 1250101[/snapback] Jest to dziwne bo mam ustawione na 50 MB a wersja Nero 5 Pracowała bez zgłaszania problemu przy 16 MB! Poza tym wszystkie ustawienia systemu jak i Nero 5 i 6 są takie same. Ma on większe wymagania? Miejsca na dysku też jest tyle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...