Piotrux Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Dorwalem ja jakies 2 tyg. temu od motocykla (jamonczyka) 100% miedzi po paru przerobkach, musialem zmniejszyc srednica wejscia i wyjscia wreszcie jest w kompie :), temp nie przekracza przy full load 36-38 st C. Zobaczymy jak teraz sie bedzie krecil :twisted:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a ja bede na nowy komputer zakladal chlodnice i jakie jest prawdopodobienstwo ze mi w kompie wyleje ? BTW - fajne logo z FF X ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 bede na kompa zakladal cale WC , cos mi sie pomylilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a ja bede na nowy komputer zakladal chlodnice i jakie jest prawdopodobienstwo ze mi w kompie wyleje ? BTW - fajne logo z FF X ? Wszystko zalezy od tego jak i z czego wykonasz WC, czy nie zapomniesz zalozyc i zacisnac zaciskow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Dorwalem ja jakies 2 tyg. temu od motocykla (jamonczyka) 100% miedzi po paru przerobkach, musialem zmniejszyc srednica wejscia i wyjscia wreszcie jest w kompie :), temp nie przekracza przy full load 36-38 st C. Zobaczymy jak teraz sie bedzie krecil :twisted:...Mógłbyś podać wymiary tej chłodnic i z jakiej żylety to masz a i jeśli płaciłeś to ile dałeś. W Fazerze pod akademikiem widziałem fają chłodnice dosyć wąska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chlodnica z Hondy modelu teraz nie pamietam, placilem placilem :) 70 zl, wymiary w mm: 220x140x35, szerokosc razem z uchwytami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...