Skocz do zawartości
HELLBOY

Jak Wypalić Foto W Vcd Lub Svcd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam sporo zdjęć i chciałbym je wypalić na płytce i mieć możliwość oglądania ich na zwykłym DVD i mieć je w ładnej formie. W Nero zaznaczam opcje VCD lub SVCD, wybieram obrazek jako podkład rodzaj wyświetlania miniatur itd. Następnie w do wyświetlonego okna przeciągam zdjęcia. Program przez chwilę myśli i umieszcza zdjęcia w katalogu. Wypalam płytkę. Następnie po włożeniu płyty do DVD myśli ono przez chwilę, pokazuje na ekranie informację o formacie płyty (VCD lub SVCD), myśli znowu chwilę i wyskakuje opcja STOP. Moje DVD obsługuje VCD jak i SVCD a jest problem.

Co źle robię? Może jakiś autostart należy napisać? Może jakiś player dograć do płyty dla DVD?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam dojścia do innych DVD. Jest coś ciekawego bo jak wypalę programem "Dysk wspomnieniowy" dołączony do oprogramowania drukarki HP to wszystko Ok i muza w tle leci i slideshow jest. Ale ten program to lekka kicha bo żadnego menu odtwarzania ani nic. Testowałem program "FastEZ CD and DVD Maker". Pokazuje na ekranie telewizora czołówkę programu co nagrywał płytę i też STOP. Może format nagrania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi