piq Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 w koszu mam kilkanaście plików które łącznie zajmują mi troszkę więcej jak 0.5GB, nie mogę tego wogóle usunąć, niemam żadnego programu symanteca ani innego prorogramu tego typu, system to win xp sp2, partycja(ntfs) na której są te dane nie jest partycją systemową, nazwy tych plików to liczby z kropką na końcu bez rozszeżenia np. 00000058. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Gdybys mial FAT32 moglbys spod DOS'a wywalic katalogi RECYCLED z wszystkich partycji, ale z NTFS'em tego nie zrobisz. Dziwne, ze nie chca sie usuwac. Co do nazw plikow, to normalne. Elementy w koszu sa tak numerowane, lecz pod Windows powinienes widziec ich pierwotne nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Kosz w przypadku NTFS ma nazwe RECYCLER. Jesli nie chca sie dac usunac spod dzialajacego systemu to sproboj w awaryjnym albo z konsoli ratowania systemu (dostepna z plytki instalacyjnej Windowsa XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Spróbuj jeszcze zahaczyć "Nie przenoś plików do kosza, kasuj od razu". Może pomoże z tym kasowaniem, póxniej możesz włączyć kosz z powrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Spróbuj jeszcze zahaczyć "Nie przenoś plików do kosza, kasuj od razu". Może pomoże z tym kasowaniem, póxniej możesz włączyć kosz z powrotem. 1253526[/snapback] u mnie wszystkie pliki odrazu są kasowane, spróbuje jeszcze w trybie awaryjnym ale wątpie żeby to pomogło, doda tylko że róbowałem usunąć te pliki na innych kompach z xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...