e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Do jakich FSB na SiSie 645 udało Wam się dojść? Bo u mnie jest w pełni stabilnie do okolic 150MHz. Dalej dzieją się dziwne rzeczy, a winą nie jest procesor tylko napewno chipset MOBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 na Asusie p4S333 na Box'owym colerku doszedlem do 148 - ale mysle ze i dalej by sie dalo - ale tragiczne jest to ze max jest 166 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ja też myślalem, że uda mi się dalej, ale przy FSB 160MHz, przy 1.85v i schłodzeniu procesora do ujemnych temperatur płyta nawet niechciała wstać. Przy 155MHz wstawała czasem, a przy 153MHz.... działa 100% stabilnie na AC 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Witam, Na moim SIS 645DX doszedlem do stabilnego FSB 157. Chyba radiator na chipsecie nie wyrabia... Bo pamieci jeszcze maja zapas mocy, a proc przy tym FSB tez sie nie grzeje. Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 ot: Rafał[CR]Gr00by Mazur chyba czas zmienić avatara ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ot: Rafał[CR]Gr00by Mazur chyba czas zmienić avatara ? :D Ano czas tylko o tym zapomniałem... Do Velocity: ale ty masz SIS645 DX wiec to jest różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...