Bull_Byk Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Zastanawiam sie czy jak sie robi update nagrywarki czy jakiegokolwiek napedu cd i braknie np pradu to naped mozna do smietnika wywalic?? czy wystarczy ponownie zalaczyc aktualizacje i bedzie dzialalo jak gdyby nigdy nic?? Bo z plytami glownymi wiem ze jak sie wysypie to mozna albo biosa wymienic ale i tak taniej wychodzi nowa plyta glowna :P ale slyszalem ze z napedami jest inaczej. moze ktos zle mowil. Aha a jakby sie nie dalo wgrac po braku pradu biosu ponownie to naped uznaja na gwarancji?? Bo mozna sciemniac ze nie wiem co sie dzialo ale czy sa w stanie sprawdzic co jest nie tak?? Z gory dzieki za odpowiedzi. P.S. Pytam tylko profilaktycznie co by bylo gdyby. A moze ktos mial juz taka sytuacje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) nie powinno zaszkodzić ... Mieliśmy w pracy okazję wpisać do biosu nagrywarki pusty plik :P ... i nic ... po prostu nie działała dopóki nie wgraliśmy poprawnego. Za to co ciekawe Windows XP zdechł po tej ftopie - nie dał sie uruchomić nawet po fizycznym odłączeniu "niedziałającego" napędu .... Reinstall poleciał :lol: Edytowane 2 Lutego 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Z tego co pisują to raczej nie da się wgrać nowego softu po czymś takim, bo system wogóle nie znajdzie napędu. To podobnie jak ze złym flashem biosu mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 liteony/oemy liteona mozna flaszowac bez umiaru nawet jak padnie po flaszu. inne - tego nie wiem.+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...