adi_123 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Chcę poprosić admina o przekierowanie pewnych portów jednak moj kolega tez chce by je przekierowano na jego adres IP. Czy da się tak zrobić żeby dany port przekierować na jego i moje IP?? Edytowane 2 Lutego 2005 przez adi_123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_123 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No to lipa. Powiedzmy że jakis program potrzebuje portu 34567 ale jest on zamkniety. Da się zrobić tak żebysmy ja i kumpel mogli korzystać z tego programu (chodzi o przekierowanie czy coś w tym rodzaju)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Wiekszosc programow ma mozliwosc recznego ustawienia z ktorego portu ma korzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 da sie ustawic abys ty mial ten port przekierowany od godziny do godziny, a potem twoj kolega od godziny x do y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...