Meetos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam Mam taki nietypowy problemik. Posiadam mysz Sansun SN-221 i ogólnie z myszy jestem zadowolony. 5 przycisków, optyczna, bezprzewodowa, stacja dokujaca.... W czym problem. A no w tym, że Windzie działają wszyskie przyciski - ale w gierkach tylko 3! LMB,RMB i MMB(rolka). Chociaż z rolką to różnie bywa. Np: w Warhammer 40 000 rolka nie działała jak zoomowałem obraz :(. Ale w grach typu FPP działa ok. Teraz 2 przyciski dodatkowe. W opcjach gier kiedy konfiguruję sobie ustawienia klawiatury - podaję np zamiast domyślnego ustawienia przycisk od myszy - i kibelek. Nic się nie dzieje - tak jak by ten przyciska nie działał. Wychodzę do Windzia - sprawdzam - działają. Mam je zaprogramowane jako zwiększajace i minimalizujęce okna. Co jest grane? Dlaczego w Windzie działają OK - a gry nie widza tych przycisków? Do tego jak by było mało - na innym kompie z inna myszką(5 buttonów) ta sama gra - konfiguracja jak się podoba- wszystkie przyciski można dodawać. Plzz Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Masz zainstalowany jakis sterownik od tej myszki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meetos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Oczywiście. Jak napisałem: Mam je zaprogramowane jako zwiększajace i minimalizujęce okna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...