Skocz do zawartości
TwiN

Jak wyczyscic mostki???

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę sprzedac mojego Durona 950 na Allegro. Jest jeden problem, odblokowalem mnoznik przez zamalowanie mostkow, teraz chce usunąc grafit, zeby uzyskac wiekszą cene. Jak to zrobic?? Czy jest jakis bezpieczny sposób?? Aha, jeszcze jedno. Jak go zapakowac zeby caly i "zdrowy" dotarl do adresata??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierzesz starą szczoteczkę do zębów,wodę i czyścisz a potem odstawiasz żeby sobie wysechł 8) a procka możesz zapakować tak : kładziesz go nóżkami na styropianie i przypinasz do niego gumką a potem pakujesz do jakiegoś małeo kartonika...Jeżeli dopisze Ci szczęście to może dostaniesz w jakimś sklepie komputerowym specjalną podstawkę na procka - taką plastikową i wtedy też przypinasz procka za pomocą gumki do tej podstawki...Mój kumpel jak kupił proca dostał 5 takich podstawek 8O :twisted: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wbijaj nóżek w styropian :!: po prostu połóż procka na styropianie i tyle...przymocuj go gumką i nic się nie stanie nóżkom...nie bój nic :!: :twisted: i zrób tak jak 2 kolega radzi:

na gore tez daj stryropian i po sprawie

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odnosnie zmywania grafitu , uzywalem zmywacza do paznokci , ale nie polecam , rozpuscila sie lomba gwarancyjna hehe ,cale szczescie ze nie na moim procku  :twisted:

A nie prościej po prostu użyć niesamowitego wynalazku jakim jest gumka do mazania??? Dokładnie przejedziesz i nie ma żadnych śladów i po kłopocie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odnosnie zmywania grafitu , uzywalem zmywacza do paznokci , ale nie polecam , rozpuscila sie lomba gwarancyjna hehe ,cale szczescie ze nie na moim procku  :twisted:

A nie prościej po prostu użyć niesamowitego wynalazku jakim jest gumka do mazania??? Dokładnie przejedziesz i nie ma żadnych śladów i po kłopocie...
No właśnie albo spiryt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...