C!@zzz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 1. wyświetla mi się coś takiego w everst home edition "Ostrzeżenie Dokładność danych DMI nie jest pewna" co to te DMI i dlaczego jest źle i co to powoduje 2. pamieć nie może być read http://img219.exs.cx/my.php?loc=img219&image=blad4ow.jpg jak to naprawić bo wyłacza mi samo gry (sprawdzałem pamieć memtest'em i po 300% wyłączyłem (bez errorów) 3. Czasem podczas gry wyskakuje mi błąd o problemie akceletora graficznego gra się wyłacza i komputer wyskakuje okienko że akcelelelator został zresratowany i w ogólne dziwne rzeczy się dzieją z tym radeonem 9800Platinium ediiton. Czy powodem jest przeciążenie zasilacza ?? (w stesie V12@13) 4. Czy na mój sprzęt wystarczy Chieftec HPC-420-302 DF czy może już Chieftec HPC-360-302 DF (sempron 2200@1500, 512DDR dual channel 128 bit 400mhz, radeon 9800platinium edition 128DDR, Asus A7V880) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 co te pytania takie trudne że nie odpowadacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 to jest FORUM :mur: a nie czateria.. poczekaj trochę a napewno ktoś ci udzieli konkretnej odpowiedzi.... A na to pytanie że pamięć nie może być read to znajdziesz coś na forum, niedawno czytałem otym (najdalej wczoraj ;) ), więc zanim ktoś Ci odpowie to poćwicz trochę obsługę szukajki. Może coś akurat znajdziesz samemu... (a jaką satysfakcje będziesz miał z tego ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 tyle że: sprawdzałem już pamieć memtestem i nic nie wykazało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Proponuje poluzowac troche timingi na pamieciach. Ewentualnie wyjac 1 kosc ramu i sprawdzic czy dalej bedzie wyskakiwal blad. Mozesz tez proboac wyczyscic bios przed ta operacja i ustawic wszystko od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ludzie nie wieże własnym oczą posluchałem cooliego i znalazłem podobny posty tyle że strikte o pamiec nie moze byc read w hl2 zmieniłem rodzielke i do tego zainstalowałem nowe stery omegi i .... zero błedow,restartów itp przez ... ponad godzine !!!!! :*:*:* dzieki all za wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...