Skocz do zawartości
pipanol-pl

Wc Rev. 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

he h enio to wreszcie doczekalem sie bloczka na grafe .. moze nie jest on najlepszy ale mi wystarczy jak narazie :) to jest bloczek podaj ze by Mate'o :D :D ehh.. po trzech dniach walki .. wreszcie wszystko zrobilem .. i dziala 0 przeciekow aa temp na procku skoczyla tylko o 1*C :D oki tutaj macie kilka fotek ..

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wiecej tutaj KLIK !!

he .. zaraz zobacze jak teraz sie grafa kreci :)

Edytowane przez pipanol-pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajne:) podoba mnie się :) ogolnie ładne masz to WC takie czyściutkie i przejzyste. Tylko ciekawi mnie czy masz jakich wicherek na tym kadecie??

Przy zmianie grafy bede chciał kupic jakis blok. Jak narazie wystarczy mi radiator aluminiowy :)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne WC.

Wszystko ładnie rozplanowane bez plątaniny kabli. A bloczek jest dobry. Każdy bloczek wodny jest lepszy od AC. A nie zawsze najdroższe konstrukcje są najbardziej efektywne. Czasem blok własnej konstrukcji jest o wiele wydajniejszy od bloku seryjnego. A do tego jest cały z miedzi, więc jest dobrze.

Teraz brakuje czegoś na NB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no fajno :)

Nie ma nic lepszego niz hommade ;)

widze ze bloczek jest wiercony, ale przy atmanie to nie będzie stanowiło problemu (jaki dokładnie ?? )

nie podobaja mi sie króćce, nie widze tam cyny tylko jakis klej, jęzli mi sie dobrze zdajne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wlasnie z tym trojnikiem tyle zeszlo .. :( ale teraz juz jest wszystko dobrze .. kolanka sa wcisniete na chama na plastikowe troszke zeszlifowane krucce i na orinki i wcisnietae na sylikon.. :) he he przynajmniej teraz mam pewnosc ze nic nie przecieknie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi