pipanol-pl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) he h enio to wreszcie doczekalem sie bloczka na grafe .. moze nie jest on najlepszy ale mi wystarczy jak narazie :) to jest bloczek podaj ze by Mate'o :D :D ehh.. po trzech dniach walki .. wreszcie wszystko zrobilem .. i dziala 0 przeciekow aa temp na procku skoczyla tylko o 1*C :D oki tutaj macie kilka fotek .. Wiecej tutaj KLIK !! he .. zaraz zobacze jak teraz sie grafa kreci :) Edytowane 3 Lutego 2005 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No fajne:) podoba mnie się :) ogolnie ładne masz to WC takie czyściutkie i przejzyste. Tylko ciekawi mnie czy masz jakich wicherek na tym kadecie?? Przy zmianie grafy bede chciał kupic jakis blok. Jak narazie wystarczy mi radiator aluminiowy :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ...Tylko ciekawi mnie czy masz jakich wicherek na tym kadecie?? ... 1255299[/snapback] tak mam wicherek 120x120 :) he he tylko ze jest na zewnatrz budy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ładne WC. Wszystko ładnie rozplanowane bez plątaniny kabli. A bloczek jest dobry. Każdy bloczek wodny jest lepszy od AC. A nie zawsze najdroższe konstrukcje są najbardziej efektywne. Czasem blok własnej konstrukcji jest o wiele wydajniejszy od bloku seryjnego. A do tego jest cały z miedzi, więc jest dobrze. Teraz brakuje czegoś na NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hmm.. no wlasnie z tym nb... :( ale tam nie mam otworow na bloczek .. .:( mam tylko haczyki ... :( oze cos wymyslicie i biedzie sposob na WC Rev. 3.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a no fajno :) Nie ma nic lepszego niz hommade ;) widze ze bloczek jest wiercony, ale przy atmanie to nie będzie stanowiło problemu (jaki dokładnie ?? ) nie podobaja mi sie króćce, nie widze tam cyny tylko jakis klej, jęzli mi sie dobrze zdajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 tak wlasnie z tym trojnikiem tyle zeszlo .. :( ale teraz juz jest wszystko dobrze .. kolanka sa wcisniete na chama na plastikowe troszke zeszlifowane krucce i na orinki i wcisnietae na sylikon.. :) he he przynajmniej teraz mam pewnosc ze nic nie przecieknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A czy ten trójnik "ogrodowy" nie ogranicza za bardzo przepływu?? Oglądałem takie i miały bardzo mała średnicę wewnetrzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...