CHIKEN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam Czy może jest dostępny film wyczynów tego dzieciaka? bo nigdzie nie mogłem znaleźć :lol: a ten chłopaczek jest niezły bo widziałem urywki w TV w wiadomościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jest Czołowe kluby już sie o niego zabijają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 stare to :F heh ale nie powiem dzieciak jest ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Znaczy, ze miałem mu nie dawac linka bo jest stary?? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Heh, pamietam jak mi kumpel dal linka do tego, a ja wogole nie wiedzialem o co biega... Tak ogladam te jego akcje, a w glowie jedna mysl: "i co sie okaze, ze stracil nogi w wypadku czy cos takiego?" :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Znaczy, ze miałem mu nie dawac linka bo jest stary?? 8O :lol: 1255540[/snapback] znaczy sie ? ocb ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 No bo nie wiem po co dezaprobate swą wyrażasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 no co wy dostanie troche grosza i zacznie chlać jak nasz mateuszek rutkowski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...