-=agent=- Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam :) Przez dłuugi czas miałem Athlona Xp 1700+ ale po przeprowadzce nie miałem nic. Teraz dostałęm coś takiego: Celeron 1200 MHz Tualanin czy jakoś takoś Płyta to ECS P6 z jakąś dopiską ale teraz nie pamiętam :? Ram 256 MB Pc133 (jedna kość) W Biosie mogę zmienić FSB ale przyrost MHZ jest niewielki :( a jak za bardzo dźwignę FSB to zwiss :-/ tylko reset Biosa pomaga :( Co można by tu pokręcić ? Pozdrooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Nic :P No co ty chcesz krecić na ECS`ie i Celeronku :D Tak czy siak, to Celeron, kilka Mhz więcej i tak nie do własciwie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A widział to? :mur: --> http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules pkt II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) OCMaster dzięki za odpowiedź na ten krótki temat OK Skoro nie ma co kręcić to trudno się mówi :( Pozdrawiam :) p.s. Hyh znikam na platformę AMD.. żegnam tam jakoś milej :? Edytowane 4 Lutego 2005 przez -=agent=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Tak czy siak, to Celeron, kilka Mhz więcej i tak nie do własciwie nic. 1256198[/snapback] skad ty zes wzial ta rewelacje??? podejzewan, ze w twojej glowie takowa sie uroila!! :D i dla twojej wiadomosci: krecenie celerona daje dokladnie to samo co krecenie semprona i kazdego innego proca --> -=agent=-: mialem kiedys takiego celka i poszedl mi maksymalnie na ~1,5GHZ na plycie gigabytea i815 (nie pamietam jaki to byl dokladnie model) miala ona jednak jeden mankament - nie pozwalala na zmiane napiecia procesora gdyby nie ten feler to pewnie poszedl by nieco wyzej napisz moze przy jakim fsb nastepuje ten zwis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ocmaster jej ta celeron to wszystko jedno 8).Tualaniny to bardzo dobre procki są podkręcaj magistralą ile wlezie i podwyrz v-core!! te procki są naprawdę dobre szkoda że intel je uśmiercił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Patrz opis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Ok to trochę screenów :) Nie wiem czemu ale temperatura procka w speedFanie jest jakaś zakręcona :( Raz pokazuje że jest 32stopnie a potem skacze na 52 stopnie i się nie umie zdecydować :( Edytowane 9 Lutego 2005 przez -=agent=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...