miodek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Tak jak poprzednio klikniecie na dana grafike spowoduje zaladowanie sie zdjecia 1600x1200. Strasznie mnie ten kurz denerwuje. Chyba więcej obudów w kolorze czarnego metaliku nie bede robił. Mają swój efekt lustereczka i blasku, który naprawde jest ładny, ale przy obudowie cały czas trzeba mieć ściereczke do kurzu. Chociaż z drugiej strony jak patrze na stojącego teraz obok mnie chieftec dragona i jego matowy niby czarny kolor, to mysle ze chyba sobie kupie elektryczna sciereczke i w ten sposób rozwiąże ten problem. Tak jak poprzedni dragon i ten jest na sprzedaż (w dziale sprzedam!) Jak zejdzie to myślę, ze następny wzór jaki zrobię to nietoperek albo pająk. Pomyślę jeszcze nad tym. Może umieszczę dwa wzory tutaj i głosowanie sie zrobi :-) --------------------------------------------------------- edit: Zakaz podawania linków do giełdy i allegro w tym dziale. romek Edytowane 4 Lutego 2005 przez romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Nie podoba mi sie :) bardziej do gustu przypadł mi pierwszy chociaż też bym go nie postawił u siebie :wink: A ogolnie to robota na 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A masz takie obudowy nowe przed modyfikacją. Bo podoba mi się nawet. Niestety smok zabija moją koncepcję wiatraka na grafikę....chociaż planuję inna grafikę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 pierwszy smok o wiele lepszy a co do osiadajacego kurzu to rzeczywiscie nie lada problem (nieproblem) co prawda ja mam mat ale jest "elegancki mat" a nie taki chamski ;] jednak czarne to czarne i u mnie tez sie tak osiada ze non stop trzeba scierac najlepiej to jakby przetrzec czyms antystatycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...