||Brydźo|| Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam, Jeżeli Ktoś Zna Sposób Włączenia Piątego Głośnika Podczas Odsłuchiwania np. Mp3 To Niech Się Podzieli Wiedzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Zainstalować sterowniki KX Project i będzię dźwięk na centralnym głośniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Brydźo|| Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A Można Konkretniej tzn. Zainstalowałem Te Sterowniki Z Oficjalnej Stronki Ale Obsługujący Ale Nie Moge Się W Nich Połapać. Teraz Mam Dźwięk Tylko W Dwóch Tylnich Głośnikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Brydźo|| Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Okey, Już Zczaiłem Wszystko, Wielkie Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...