Skocz do zawartości
zielonyludek

Szukam Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

wiec tak

zaczelo sie od sytuacji kiedy jest krotki zawias(jedynie kursor rusza)potem ekran robis ie czarny i wszystko wraca do normy, pozniej po czarnym ekranie co ktorys ra zbyly restarty(auto) potem co jaksi czas trafial sie taki restart ze padla mi ponim system i trzeba bylo robic format, po formacie kolejne problemy + te juz opisane, mianowicie po kolejnych formatach(z powodu restartu-destruktora) mialem takie problemy:

-niemoznosc regulowania siłą głosu z karty TV z pilota/kompa (podlaczone pod wyjscie CD w karcie wiec krecilem glosnikami(ale to wystepowalo jzu wczesniej)

- problemy z instalacja/uruchomieniem gry ktora zajebiscie pomaga mi w odstresowywaniu sie - HALO tj klikalem na instalke/plik exe otwierajacy gre pojawiala sie klepsydra od ladowanai i znikala i nic...

-jeszcze przed tym problemem z odpaleniem mialem w tej grze problem z wyswietlaniem postaci/przedmiotow itp albo np widzialem jakies kolorowe(jednolite) duze textury podczas gry(leczylem to formatem)

-niedziala mi kurna kaza a wczesniej dzialala

-jak sciagam mmd3 do winampa to niemoge go zainstalowac

wycieńczam sie nerwowo po 30-40formatach w ciagu 3-4miesiecy :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-jeszcze przed tym problemem z odpaleniem mialem w tej grze problem z wyswietlaniem postaci/przedmiotow itp albo np widzialem jakies kolorowe(jednolite) duze textury podczas gry(leczylem to formatem)

karta sie przegrzewala/ byla niedowoltowana

podaj caly konfig zebysmy wiedzieli na czym stoisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi