zielonyludek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) czyli jakiegos informatyka z prawdziwego zdarzenia który za skromna opłata podjołby się zrobienie mojego komputera online(gg - 4549691) w sesnie mowilby co zrobic aby wszystko dzialalo jak nalezy Edytowane 4 Lutego 2005 przez zielonyludek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 bez oplaty wszyscy razem pomozemy ci w optymalnym skonfigurowaniu twego padla :wink: btw zmien topic na regulaminowy i pisz zaraz co jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 zielonyludek napisz tu swoj problem przeciez od tego jest forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonyludek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 wiec tak zaczelo sie od sytuacji kiedy jest krotki zawias(jedynie kursor rusza)potem ekran robis ie czarny i wszystko wraca do normy, pozniej po czarnym ekranie co ktorys ra zbyly restarty(auto) potem co jaksi czas trafial sie taki restart ze padla mi ponim system i trzeba bylo robic format, po formacie kolejne problemy + te juz opisane, mianowicie po kolejnych formatach(z powodu restartu-destruktora) mialem takie problemy: -niemoznosc regulowania siłą głosu z karty TV z pilota/kompa (podlaczone pod wyjscie CD w karcie wiec krecilem glosnikami(ale to wystepowalo jzu wczesniej) - problemy z instalacja/uruchomieniem gry ktora zajebiscie pomaga mi w odstresowywaniu sie - HALO tj klikalem na instalke/plik exe otwierajacy gre pojawiala sie klepsydra od ladowanai i znikala i nic... -jeszcze przed tym problemem z odpaleniem mialem w tej grze problem z wyswietlaniem postaci/przedmiotow itp albo np widzialem jakies kolorowe(jednolite) duze textury podczas gry(leczylem to formatem) -niedziala mi kurna kaza a wczesniej dzialala -jak sciagam mmd3 do winampa to niemoge go zainstalowac wycieńczam sie nerwowo po 30-40formatach w ciagu 3-4miesiecy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 -jeszcze przed tym problemem z odpaleniem mialem w tej grze problem z wyswietlaniem postaci/przedmiotow itp albo np widzialem jakies kolorowe(jednolite) duze textury podczas gry(leczylem to formatem) karta sie przegrzewala/ byla niedowoltowana podaj caly konfig zebysmy wiedzieli na czym stoisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonyludek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 win XP sp2 gf2ti plyta ecs k7vta proc A 1,3 dysk segate barracuda 40 7,2tys ram 256 ddr jakas sieciowka sb live TV leadtek winfast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...