Skocz do zawartości
mikaelus

Jaki proc Socket A - Athlon 700 czy Duron 800 - co wybrać?!

Rekomendowane odpowiedzi

widzial ktos z was testy poroownafcze Duron vs TB w GRACH ?? chba nie :/

Durona na 100% biesz

No właśnie widziałeś testy bo ja tak i różnica między Antkiem 700 i Durniem 800 jest spora w nowych grach.

Według OVERCLOCKERS średni wynik podkręcania takego antka to 906 a tego durnia 1000 więc ja bym brał Antka bo ma więcej kaszy i lepiej sie działa pod windą na Durniu po kilku godzinach działania w Windzie już sie nie da pracowąć.

P.S.

To nie jest Gey party lepiej usuń linka ze swojego sigu bo wydaje sie że jesteś pedał skoro na forum gdzie w 99& są faceci dajesz takie linki.

WSTYDZ SIE

Teraz musisz dać zdjęcie swojej dziewczyny nago :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie widziałeś testy bo ja tak i różnica między Antkiem 700 i Durniem 800 jest spora w nowych grach.

jakis link ? DOWODY ?

Według OVERCLOCKERS średni wynik podkręcania takego antka to 906 a tego durnia 1000

dlatego Duron bedzie lepszy

więc ja bym brał Antka bo ma więcej kaszy i lepiej sie działa pod windą na Durniu po kilku godzinach działania w Windzie już sie nie da pracowąć.

slucham ? :DDD , napisz pi prosze co ma cache procesora do kilkugodzinnego dizalania systemu ? musze o tym porozmawiac z adminami serveruf TacOps dizlajacych na Duronach czesto, chlopakom tesz sie z zycia cos naleszy , niech maja radoche :D

P.S.

To nie jest Gey party lepiej usuń linka ze swojego sigu bo wydaje sie że jesteś pedał skoro na forum gdzie w 99& są faceci dajesz takie linki.

WSTYDZ SIE

hmm ja mam sie wstydzic ? przeciesz to nie ja wyzywam ludzi od 'pedaluf' :)

Teraz musisz dać zdjęcie swojej dziewczyny nago :)))

lol dobre , przeciesz jestem ped.. gejem , wiec skad pomysl ze mam dziewczyne ? No i nie mieszaj do tego Moniki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to powinno wyjasnic wszelkie watpliwosci 

http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...thlon-vs-duron/

a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800

z tego co podales to th700 wypada gorzej od durona albo oczka mi sie zmeczyly zabardzo bo juz ta godzina :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800

z tego co podales to th700 wypada gorzej od durona albo oczka mi sie zmeczyly zabardzo bo juz ta godzina :oops:

Chyba rzeczywiście ci się oczka zmęczyły, bo Duron się tylko lepiej kręci, a TB @850 miał we wszystkich testach lepsze wyniki niż Duron @950, więc TB jest chyba górą?!? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba rzeczywiście ci się oczka zmęczyły, bo Duron się tylko lepiej kręci, a TB @850 miał we wszystkich testach lepsze wyniki niż Duron @950, więc TB jest chyba górą?!? :D

no tylko ja patrzylem na wyniki tb 700 nie podkreconego :) i na wynik duron 800 ten niepodkreconego to wtedy wychodzi na opy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze TB sie baardzo slabo krecily , z durona wycisnac 200mhz nie jest problemem , 300 tesz sie da , z tego TB 200 bedzie imho juz maxem

ty chyba coś piłeś :mrgreen: tb się słabo kręcą hehehhehehe ja swoim wyjechałem na 1833 a jeszcze by poszedł tyle że nie ma sensu bo go używam jego mocy możeee w 10% ( nocami pracuje jako tb 600:D niżej się nie da )

Pozdrawiam proszę o więcej takich kawałów heheheheeh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytajcie dokladnie .....napisalem jesli chodzi o GIERKI , bazujac na tym co wczesniej powiedzial mikaelus.

[....Poza tym kupuję proca raczej do gierek i OC ....]

czyli dokladniej mowiac o ta strone testu

http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...-duron/index3.x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...