mikaelus Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Mam taki mały dylemat jw. Patrzę także pod względem możliwości OC - co jest lepsze?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Mam taki mały dylemat jw. Patrzę także pod względem możliwości OC - co jest lepsze?! bierz durona 600-650 poscisz go spokojnie na 1000-1100MHz BTW mam do sprzedania ddurona 650 (AKBA) jak chcesz to zapraszam na priva :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Duron lepiej sie podkreci ale jak sam wiesz megahertze to nie wszystko! Wiecej kaszy w athlonie moze pomoc w aplikacjach pamieciozernych. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Aha zapomniałem dodać, że oba są w podobnej cenie - A-100zł, a D-105zł. Poza tym kupuję proca raczej do gierek i OC :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 wez athlona bo on jest lepszy do gier ale możesz puścic se durona na 133 i bedzie podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Sprzedalbym CI swojego TB ale mieszkasz w Gdynie wiec przesylka pozarlaby polowe kosztow :-( Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Połowę kosztów? To ja go biorę, wysyłka za pobraniem kosztuje 10-15zł, jeżeli połowę kosztów procesora, to ja biorę... razem jakieś 25zł, może być 30zł, niech stracę :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Bierz Durnia. Przekręcisz go spokojnie na 800 lub więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Sorry, na 1000MHZ :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 widzial ktos z was testy poroownafcze Duron vs TB w GRACH ?? chba nie :/ Durona na 100% biesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 widzial ktos z was testy poroownafcze Duron vs TB w GRACH ?? chba nie :/ Durona na 100% biesz No właśnie widziałeś testy bo ja tak i różnica między Antkiem 700 i Durniem 800 jest spora w nowych grach. Według OVERCLOCKERS średni wynik podkręcania takego antka to 906 a tego durnia 1000 więc ja bym brał Antka bo ma więcej kaszy i lepiej sie działa pod windą na Durniu po kilku godzinach działania w Windzie już sie nie da pracowąć. P.S. To nie jest Gey party lepiej usuń linka ze swojego sigu bo wydaje sie że jesteś pedał skoro na forum gdzie w 99& są faceci dajesz takie linki. WSTYDZ SIE Teraz musisz dać zdjęcie swojej dziewczyny nago :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 No właśnie widziałeś testy bo ja tak i różnica między Antkiem 700 i Durniem 800 jest spora w nowych grach. jakis link ? DOWODY ? Według OVERCLOCKERS średni wynik podkręcania takego antka to 906 a tego durnia 1000 dlatego Duron bedzie lepszy więc ja bym brał Antka bo ma więcej kaszy i lepiej sie działa pod windą na Durniu po kilku godzinach działania w Windzie już sie nie da pracowąć. slucham ? :DDD , napisz pi prosze co ma cache procesora do kilkugodzinnego dizalania systemu ? musze o tym porozmawiac z adminami serveruf TacOps dizlajacych na Duronach czesto, chlopakom tesz sie z zycia cos naleszy , niech maja radoche :D P.S. To nie jest Gey party lepiej usuń linka ze swojego sigu bo wydaje sie że jesteś pedał skoro na forum gdzie w 99& są faceci dajesz takie linki. WSTYDZ SIE hmm ja mam sie wstydzic ? przeciesz to nie ja wyzywam ludzi od 'pedaluf' :) Teraz musisz dać zdjęcie swojej dziewczyny nago :))) lol dobre , przeciesz jestem ped.. gejem , wiec skad pomysl ze mam dziewczyne ? No i nie mieszaj do tego Moniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 OK panowie, wziąłem Athlonka 700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Antka bo ma więcej kaszy i lepiej sie działa pod windą na Durniu po kilku godzinach działania w Windzie już sie nie da pracowąć. LOL :lol: o co Ci chodzi :?: Co ma piernik do wiatraka :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 To moze ktos mi powie na ile puszcze swojego durona 1000? Mam chu**wa plyte. ECS k7s5a. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 czy antek 700 nie jest jeszcze na slot A?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to powinno wyjasnic wszelkie watpliwosci http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...thlon-vs-duron/ a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to powinno wyjasnic wszelkie watpliwosci http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...thlon-vs-duron/ a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800 z tego co podales to th700 wypada gorzej od durona albo oczka mi sie zmeczyly zabardzo bo juz ta godzina :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 pierwsze TB sie baardzo slabo krecily , z durona wycisnac 200mhz nie jest problemem , 300 tesz sie da , z tego TB 200 bedzie imho juz maxem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to powinno wyjasnic wszelkie watpliwosci http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...thlon-vs-duron/ a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800 z tego co podales to th700 wypada gorzej od durona albo oczka mi sie zmeczyly zabardzo bo juz ta godzina :oops: Chyba rzeczywiście ci się oczka zmęczyły, bo Duron się tylko lepiej kręci, a TB @850 miał we wszystkich testach lepsze wyniki niż Duron @950, więc TB jest chyba górą?!? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to powinno wyjasnic wszelkie watpliwosci http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...thlon-vs-duron/ a wg. tego testu wynika ze jesli chodzi o gierki to tbird 700 wypada lepiej od durona 800 z tego co podales to th700 wypada gorzej od durona albo oczka mi sie zmeczyly zabardzo bo juz ta godzina :oops: Chyba rzeczywiście ci się oczka zmęczyły, bo Duron się tylko lepiej kręci, a TB @850 miał we wszystkich testach lepsze wyniki niż Duron @950, więc TB jest chyba górą?!? :D no tylko ja patrzylem na wyniki tb 700 nie podkreconego :) i na wynik duron 800 ten niepodkreconego to wtedy wychodzi na opy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 pierwsze TB sie baardzo slabo krecily , z durona wycisnac 200mhz nie jest problemem , 300 tesz sie da , z tego TB 200 bedzie imho juz maxem ty chyba coś piłeś :mrgreen: tb się słabo kręcą hehehhehehe ja swoim wyjechałem na 1833 a jeszcze by poszedł tyle że nie ma sensu bo go używam jego mocy możeee w 10% ( nocami pracuje jako tb 600:D niżej się nie da ) Pozdrawiam proszę o więcej takich kawałów heheheheeh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 1333 na 1800 ? smierdzi bajka :) a 700 ledwo co szly na 900mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Przecież 'berkut' swojego 1,3 wykręcił na 1,8, ale on chłodził freonem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 1333 na 1800 ? smierdzi bajka :) a 700 ledwo co szly na 900mhz bajki to ty opowidasz o duronach hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 1333 na 1800 ? smierdzi bajka :) a 700 ledwo co szly na 900mhz bajki to ty opowidasz o duronach hehe To nie o Duronach tylko TB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 1333 na 1800 ? smierdzi bajka :) a 700 ledwo co szly na 900mhz bajki to ty opowidasz o duronach hehe To nie o Duronach tylko TB :D :wink: patrz na pierwszy post RusH-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Eeeee, dalej nie kumam... Przecież on od początku był za Duronem, a to ostatnie było o TB, że się słabo kręcą i tyle. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 czytajcie dokladnie .....napisalem jesli chodzi o GIERKI , bazujac na tym co wczesniej powiedzial mikaelus. [....Poza tym kupuję proca raczej do gierek i OC ....] czyli dokladniej mowiac o ta strone testu http://www.tech-report.com/reviews/2000q4/...-duron/index3.x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...