ModdingKing Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 No właśnie po długich szukaniach i testowaniach kupiłem dzisiaj sobię Drymel może nie całkiem profesjonalka ale wystarczający do cięcia moich bud i plexi :) Oto i moje cudo Testy pomyślne chodzi wspaniale więc od jutra biorę się do roboty nad modyfikacją mojej obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 A ile dales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 A co to? Przypomina wiertarkę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Spoksik ciekaw jestem ile takie cos kosztuje .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 400-500zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 CEjan - kosztuje 249 zł z nowymi dodatkami Varrol - to jest taka wycinarka :) najpościej powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Tylko kupuj markowe końcówki bo szajsy sie rozlatują przy zbyt wysokich obrotach... chyba że ma regulację obrotów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Tylko kupuj markowe końcówki bo szajsy sie rozlatują przy zbyt wysokich obrotach... chyba że ma regulację obrotów... mam markowe DRYMEL wiec są dobre i jest regulacja obrotów od 8000-3000 / min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 te tarcze dremelka sa wporzadku... ladnie trna i dlugo sie trzymaja... nie dociskaj ich za mocno bo sie zetra w moment... no i nie zakladaj na wiertare :) bo ciezar docisku szybko je zmieli :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 "]te tarcze dremelka sa wporzadku... ladnie trna i dlugo sie trzymaja... nie dociskaj ich za mocno bo sie zetra w moment... no i nie zakladaj na wiertare :) bo ciezar docisku szybko je zmieli :)) Widzę że kolega Michal zna się na tym :) i mieszka nie daleko mnie zaledwie 40 km :) no to super a na wiertarkę nie warto zakładać bo to lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 No właśnie po długich szukaniach i testowaniach kupiłem dzisiaj sobię Drymel może nie całkiem profesjonalka ale wystarczający do cięcia moich bud i plexi :) Oto i moje cudo Testy pomyślne chodzi wspaniale więc od jutra biorę się do roboty nad modyfikacją mojej obudowy :) Kupilem identyczna podrobe dremela w Castoramie za 99 pln :) Bardzo ladne dziurki sie tym wycina - szybko i bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a gdzie kupiłeś jak można wiedziec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ps : to cudo jest marki Kinzo - jakies holenderskie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ps : to cudo jest marki Kinzo - jakies holenderskie ;) Tak sama 99 zł bo te koncówki do wycinania co oni dają to moża o dupe rozbić więc kupiłem komplety z firmy Drymel i wyszło mnie troszkeeee więcej :lol: ale się opłacało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Thorn DREMEL nie DRYMEL 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 mam podobny w domu. swietna sprawka zwlaszcza gdy chcesz podszlifowac zakamarki do ktorych trudno dojsc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) Polecam w takim razie szlifiereczke firmy TOYA - taka mala czerwona dostepna w hipermarketach. za jakies 60 zl masz takie same mozliwosci jak na DREMELu i narzedzia pasuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) Polecam w takim razie szlifiereczke firmy TOYA - taka mala czerwona dostepna w hipermarketach. za jakies 60 zl masz takie same mozliwosci jak na DREMELu i narzedzia pasuja.W makro widzialem to za 29zl. Tym czyms ze starym wyremontowalismy przyczepke kempingowa i jeszcze dziala wiec nie warto przeplacac a i tak jest na to rok gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) Polecam w takim razie szlifiereczke firmy TOYA - taka mala czerwona dostepna w hipermarketach. za jakies 60 zl masz takie same mozliwosci jak na DREMELu i narzedzia pasuja.W makro widzialem to za 29zl. Tym czyms ze starym wyremontowalismy przyczepke kempingowa i jeszcze dziala wiec nie warto przeplacac a i tak jest na to rok gwarancji :) za 29 zl to a ale luzem i bez zadnych narzedzi, a za 60 dych byl komplet roznych koleczek do ciecia i kamyczkow do szlifowania i ze dwie koncowki do grawerowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 za 29 zl to a ale luzem i bez zadnych narzedzi, a za 60 dych byl komplet roznych koleczek do ciecia i kamyczkow do szlifowania i ze dwie koncowki do grawerowania Hmmm czy mówicie o tym samym? Bo szlifierka kątowa (vel. goomofka) TOYA t00Lz 8) jest całkiem duża i zielona. i ma w pudełku 1 tarcze do ciecia metalu. A wersja 500W (w Castoramie za 29 PLN) jest spoko, ostatnio wycianałem 4 obudowy pod rząd (na sprzedaż będą) i jakoś jeszcze działa. Tylko strasznie żre tarcze - na obudowe Vobisu poszły 2 (tyle że buda ważyła ponad 20 KG). Jak tylko odbiore papierki z urzędów i wykupię serwer to puszczę w sieć "filmik instruktażowy" ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 za 29 zl to a ale luzem i bez zadnych narzedzi, a za 60 dych byl komplet roznych koleczek do ciecia i kamyczkow do szlifowania i ze dwie koncowki do grawerowania Hmmm czy mówicie o tym samym? Bo szlifierka kątowa (vel. goomofka) TOYA t00Lz 8) jest całkiem duża i zielona. i ma w pudełku 1 tarcze do ciecia metalu. A wersja 500W (w Castoramie za 29 PLN) jest spoko, ostatnio wycianałem 4 obudowy pod rząd (na sprzedaż będą) i jakoś jeszcze działa. Tylko strasznie żre tarcze - na obudowe Vobisu poszły 2 (tyle że buda ważyła ponad 20 KG). Jak tylko odbiore papierki z urzędów i wykupię serwer to puszczę w sieć "filmik instruktażowy" ;-). To o takiej malej szlifierce wielkosci DREMELa, poszukam zdjecia to zapodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 No to qrcze Wrocław cianko zaopatrzony. Nie ma podróbek dremmela f-my TOYA :cry: Co najwyżej można kupić Proxona za 1100 PLN ale za to z flexem i 80 końcówkami (połowa diamentowych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) szlifowal to biurko swoim nowym cackiem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hehe przydałoby mi sie coś takiego ale cholera mnie nie stać :( , napisz może jak toto sie prawuje. btw, masz fajnie podrapany kant biurka :) Polecam w takim razie szlifiereczke firmy TOYA - taka mala czerwona dostepna w hipermarketach. za jakies 60 zl masz takie same mozliwosci jak na DREMELu i narzedzia pasuja.W makro widzialem to za 29zl. Tym czyms ze starym wyremontowalismy przyczepke kempingowa i jeszcze dziala wiec nie warto przeplacac a i tak jest na to rok gwarancji :)Mój ojc Dermala zepsuł, więc teraz kupiliśmy tą właśnie :-]. A fajny komplet narzędzi u ruskich na rynku kupiłem. :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No to qrcze Wrocław cianko zaopatrzony. Nie ma podróbek dremmela f-my TOYA :cry: Co najwyżej można kupić Proxona za 1100 PLN ale za to z flexem i 80 końcówkami (połowa diamentowych). TOYE widziałem w OBI :) w tą niedziele co była za 99 zł z 40 koncówkami ale te koncówki takie same do [gluteus maximus] dokup se jakieś firmowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No to qrcze Wrocław cianko zaopatrzony. Nie ma podróbek dremmela f-my TOYA :cry: Co najwyżej można kupić Proxona za 1100 PLN ale za to z flexem i 80 końcówkami (połowa diamentowych). TOYE widziałem w OBI :) w tą niedziele co była za 99 zł z 40 koncówkami ale te koncówki takie same do [gluteus maximus] dokup se jakieś firmowe E tam ja wycialem wielka dziure pod 120x120 i zuzylem tylko 1 tarcze a w komplecie ich dali ponad 10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Heh. To nie widziałeś budy Vobis/Highscreen. Blacha na bokach 0.9 stelaz troche wiecej jak 1 mm. A wycianany był: duży 40x40 krzyz maltański, plus usuwana duża część stelaża (2 budy bedą łączone side-to-side). Do dużych robót dremmel się nie nadaje - oczywiście jest bardzo precyzyjny (brakowało nam czegoś takiego przy wycinaniu wzorków) ale gumówka jest "szybsza" ;-). @ Thorn Dzieki za Info. w najblizszym czsie się tam wybiore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...