dioda Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Kupilem dysk twardy Segate'a 160GB SATA z NCQ i mam problem tego typu ze glosno chodzi, dane kopiuje i nie ma zadnych bad sectorow, co z "glosna" praca jego zrobic??? czego to wina??? jak tlumaczyc to na gwarancji??? tak pozatym dysk pracuje prawidlowo... czy u was tez podczas kopiowania jest glosny, przecie barracudy sa bardzo cichymi dyskami co jest grane ??? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Kupilem dysk twardy Segate'a 160GB SATA z NCQ i mam problem tego typu ze glosno chodzi, dane kopiuje i nie ma zadnych bad sectorow, co z "glosna" praca jego zrobic??? czego to wina??? jak tlumaczyc to na gwarancji??? tak pozatym dysk pracuje prawidlowo... czy u was tez podczas kopiowania jest glosny, przecie barracudy sa bardzo cichymi dyskami co jest grane ??? :unsure: 1260310[/snapback] trzeba bylo poczytac testy przed kupnem najcichrze Barracudy to byly IV, potem byly coraz glosniejsze... i chyba juz tak będzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 przy odczycie śmiga cicho :P ... Przpypominają mi się czasy starego seagate'a 6 GB. Mi tam chrupanie nie przeszkadza - prznyjamniej wiem kiedy kończy się ściagać plik na ośle :lol: Grunt że śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja tez mam tą barkę tyle ze 120gb i tez chrupie przy kopiowaniu i ogolnie ja slychac,ale mozna sie przwyczaić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 trzeba bylo poczytac testy przed kupnem najcichrze Barracudy to byly IV, potem byly coraz glosniejsze... i chyba juz tak będzie :( 1260313[/snapback] Wiec co poradzisz, bede w poniedzialek w serwisie i moze sie wykluce o cos innego co proponujesz ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYCHO Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 wykluc sie, doloz kase i niech Ci dadza WD1600SD RE- reaktywacje :) miodzio dyski, nie dosc ze cicho chdza to jeszcze, ta szybkosc no i 1 dysk ktory gwarantuje 1mln godzin niezawodnej pracy :) to sie nazywa dysk. Pozdro PS. Mam Segate 30GB barcuda III i tez chrupie :) ale to na keiszeni wiec wcale nie uzywam :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...