yogi186 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Otóż, zauważyłem, że od pewnego czasu podczas odtwarzania np muzy w tle słychać siakieś dziwne trzaski, co jest bardzo wqrzające i irytujące. Nie jest to wina głośnikuff, bo na słuchawkach jest to samo :-(, więc pozostaje tylko dźwiękufka (by Mint), co o tym sadzicie? Mam isc na gwarancje z nia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Nie wiem co to może być, ale wątpie żeby była dzwiękówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Spróbuj docisnąć karte do slotu i zainstaluj kx driver i zobacz jaka różnica (tylko nie beta kx) www.kxproject.com Pozdrawiam acha jeśli to nie sb to nie wiem czy mogą byc. jeśli nie to zainstaluj najnowsze stery, albo przeinstaluj system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 .........kaixy do moje soundu się nie nadają - bo to nie SB - tylko Mint Soundcard 3D (CMI8738)................. CO to qrde moze byc ? Ale mam jazde z forum - klawisze mi swiruja po chwili pisania nowego topica / odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 .........kaixy do moje soundu się nie nadają - bo to nie SB - tylko Mint Soundcard 3D (CMI8738)................. CO to qrde moze byc ? Ale mam jazde z forum - klawisze mi swiruja po chwili pisania nowego topica / odpowiedzi Nie mam Minta ale mam dzwiękówkę też na cmi8738 i wszystko wporzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 A te trzaski są zawsze czy tylko np. przy słuchaniu MP3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...