Matimat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 kupilem asrocka k7 upgrade 880 a wczesniej mialem asusa i wszystko chodzilo po wymianie plyty komp sie nie wlancza . czy na plycie trzeba przestawic jakies zworki bo nie jestem doswiadczony w tej kwestji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 tyle wiemy z twojego posta ze hohoho. podaj dokladny konfig, czy sam wymieniales wszystko, jaki zasilacz, czy przeczytales najpierw instrukcje. moze jakies dzwieki wydaje(spiker mam nadzieje dziala...) nie jestesmy wrozkami ktore z 2 linijek wiedza wszystko :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 wg mnie to trzeba zasilacz wlaczyc ale jesli nie masz takiego przelacznika to juz nic nie poradze....:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matimat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 konfig:athlon xp2500+333barton ,zasilacz megabajt350. po przelozeniu plyty (zgodnie z instrukcja) spiker sie nie odzywa i nie ma sygnalu na monitorze ,napiecie na plycie jest gdyz wszystkie wiatraki pracuja .teraz uzywam poprzedniej plyty (asus a7n8x-x) i wszystko dziala(spiker oczywiszcie tez) . jezeli mam napisac cos jeszcze dajcie znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 tyle wiemy z twojego posta ze hohoho. podaj dokladny konfig, czy sam wymieniales wszystko, jaki zasilacz, czy przeczytales najpierw instrukcje. moze jakies dzwieki wydaje(spiker mam nadzieje dziala...) nie jestesmy wrozkami ktore z 2 linijek wiedza wszystko :mur: 1261951[/snapback] :mur: poszukaj w instrukcji do płyty ustawień dotyczących magistrali pracy procesora (FSB), na bank masz ustawione 133 i dlatego nie wstaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matimat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jest ustawione 200 a 133 nawet nie da sie utawic probowalem juz 333 ale nic niestety nie daje pomyslow juz mi brak max da sie ustawi 400 a naj mniej 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekT Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 konfig:athlon xp2500+333barton ,zasilacz megabajt350. po przelozeniu plyty (zgodnie z instrukcja) spiker sie nie odzywa i nie ma sygnalu na monitorze ,napiecie na plycie jest gdyz wszystkie wiatraki pracuja .teraz uzywam poprzedniej plyty (asus a7n8x-x) i wszystko dziala(spiker oczywiszcie tez) . jezeli mam napisac cos jeszcze dajcie znac. 1262410[/snapback] Ja miałem podobnie, wystarczy zrestartować biosa, ale nie zworką tylko wyjąć bateria...odłączyć zasilacz poczekać chwil parę...włożyć baterie i podłączyć i wszytko będzie OK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...