Uneek Eth Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Niedawno rozmawiałem z "Gościem", który twierdził że podkręcanie nie ma sensu bo... podkręcony procek pochodzi najwyżej 1 rok! Sam mam Celerona 333@416 i chodzi już 3,5 roku... Na co on mi odpowiada, że stare procki owszem wytrzymują lecz nowe (AMD) niestety... Co o ty myślicie :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 orzed chwial widzialem na fiorum goscia co to se zapodal z 1700 na 2200, podkrecil napiecie do 2, 15.....hehehe....moim skromnym zdaniem...to bardzo mozliwe...ze pochodzi tylko rok gora :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 goowno prawda, jezeli nie podnosish napiecia za mocno, to proc wieeeeeeeeeleee lat pochodzi, zdazysh go sprzedac, natomiast jak dash vcore 2.16, to nie dziw sie, jak padnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 rozsadne podkrecanie prockow skraca ich zywonosc o polowe, a z zalozenia maja podzialac 10 lat, wiec po o/c bede chodzic teoretycznie 5 latek przy bardzo wysokim Vcore to juz pewnie tyle nie wytrzymaja, ale kto wie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 goowno prawda, jezeli nie podnosish napiecia za mocno, to proc wieeeeeeeeeleee lat pochodzi, zdazysh go sprzedac, natomiast jak dash vcore 2.16, to nie dziw sie, jak padnie ;)no i ja wlasnie o tym mowie, chyba nie myslisz ze jestem przeciwnikiem krecenia??tylko gosc z tym vcorem przesadzil i sie smieje z tego, bo siem popisuje a procek lada chwila mu wyparuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Po jakiego grzyba dales dwa takie same topici ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=11468 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hehe a co to ma do rzeczy przeciez jak kupujesz procki nowe to sie nie martwisz bo i tak go kiedyś sprzedasz ( ja nigdy nie przytrzymałem procka dłuzej niz rok ) to martwić to sie bedzie ten ktoś kto kupuje procki z drugiej ręki .... przeciez nie kupujesz procka na 5 lat (chyba ) nie widze problema !!! :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Po jakiego grzyba dales dwa takie same topici ?http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=11468wqrza, nie? :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 eeee.... v-core moze se byc i 2.15 jak ktos ma np. FC i temp -20, tudziesz jakies WCz peltem i temp. w okolicach zera, chyba glownie chodzi o temp. a nie o napiecie i czestotliwosc procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...