Tasior Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 takie małe pytanko czy te dyski dobrze znoszą fsb = 112 MHZ ??? i ile to ma cache'u (chyba tak sie to pisze ) model to wd-600bb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Jesli chodzi o magistrale 112 to trudno mi powiedziec - z Caviarem nie proobowalem ;) Jesli chodzi o cache to standard wklasie dyskoow 7200 czyli 2Mb (modele JB 8Mb) pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 heh widze ze nikt nie wie jak sie to kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 takie małe pytanko czy te dyski dobrze znoszą fsb = 112 MHZ ??? i ile to ma cache'u (chyba tak sie to pisze ) model to wd-600bb Każdy dysk powinien to przełknąć be zająknięcia, bo przecież pci będzie wtedy równe 37,33 czyli jeszcze nie tak dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam jeden WD 200 BB. I bez problemu wytrzymuje tą magistralę. Przynajmniej tak jest u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...