witeix Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Słyszałem że jest możliwość przerobienia SDI tak aby był szybszy dostęp do neta. Mówili mi ludzie że coś trzeba wylutować. Pytanie tylko co? PROSZĘ POMÓŻCIE!!! Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Tak, szybszy moduł do DSLAM'a i nowy modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 hehe..nie wieżę że takie coś jest i działa.. a przy oddawaniu płacić za "uszkodzenie" sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dodam, że grzebanie przy tym jest nielegalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid86 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ParanoiK---> moglbys rozwinac ten temat albo zarzucic jakimis linkami o tej tematyce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ParanoiK---> moglbys rozwinac ten temat albo zarzucic jakimis linkami o tej tematyce?? 1263451[/snapback] W końcu admini są od tego, żeby pomagać :lol: lol! Zajrzyj no kolego do regulaminu forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 kiedys widzialem taki opis ale on kupe daje. trzeba bylo przelaczyc jedne pin z portu com do portu midi na karcie dzwiekowej ;] a co najciekawsze ten pin w obu portach to byla masa czyli nic nie daje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 krazyl taki opis kiedys po sieci. ale on przyspieszal tylko predkosc transmisji miedzy modemem a komputerem.. a niestety miedzy modem a centrala nic nie mozesz zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ParanoiK---> moglbys rozwinac ten temat albo zarzucic jakimis linkami o tej tematyce?? 1263451[/snapback] Nie. Mogę co najwyżej bana sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid86 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 A to dziekuje bardzo ale raczej nie jestem juz zainteresowany:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...