Skocz do zawartości
fro$99

Karta Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... Mam pewien problem ... mianowicie mam na kompie karte telewizyjna noi niby wszystko chodzi ale nie ma wszystkich programów mimo to ze ze kilka razy szukałem u rodzicow na TV sa wszystkie ..... bardzo prosze o pomoc będe bardzo wdzięczny :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ... Mam pewien problem ... mianowicie mam na kompie karte telewizyjna noi niby wszystko chodzi ale nie ma wszystkich programów mimo to ze ze kilka razy szukałem u rodzicow na TV sa wszystkie .....  bardzo prosze o pomoc będe bardzo wdzięczny  :-P

1265608[/snapback]

Jaka karta Tv i oprogramowanie masz

ps

w ustawieniach trzeba ustawić PAL (BDGHI) napewno któraś z literek musi być np. PAL DG lub inne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka karta Tv i oprogramowanie masz

ps

w ustawieniach trzeba ustawić PAL (BDGHI) napewno któraś z literek musi być np. PAL DG lub inne

1265647[/snapback]

Moja karta to TV Capture 98 PDK/SDK EDI 878 .... w Video Standard Setup zmieniłe ze EXT. PAL-BG i S-Video. PAL-BG...

ps. ja sie wogule na tym nie znam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W telewizorach jesli nie masz glowcy hiperbandowej to nie odbierzesz niektorych kanałów w kablówce. W kartach TV jest podobnie. W swoim Averze tak mialem, ale nie powiem Ci jak to się nazywa. Wątpię żebyś cos na to poradził, ale pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam czy sa takie karty tv do ktorych nie trzeba podlaczac anteny badz kablowki a mozna normalnie ogladac programy????lub jakies anteny specjalne do kart i w jakich cenach sa???bo mam stara antene od telewizora i programy szumia i jest ich tylko kilka.... :blink:

1679245[/snapback]

Nie ma, a karta na dodatek wymaga lepszej jakosci sygnalu nisz telewizor, wiec NIC Z TEGO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej, tylko kompletnie się ta tym nie znam...

Dlatego chciałbym spytac was na co zwrócić uwagę przy wyborze? Czy możecie coś polecić? Nie chodzi mi tu o jakies wygórowane wymagania. W jednym zdaniu: coś porządnego za rozsądną cenę

Dzięki z góry za wszystkie informacje

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi