fro$99 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Witam ... Mam pewien problem ... mianowicie mam na kompie karte telewizyjna noi niby wszystko chodzi ale nie ma wszystkich programów mimo to ze ze kilka razy szukałem u rodzicow na TV sa wszystkie ..... bardzo prosze o pomoc będe bardzo wdzięczny :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Witam ... Mam pewien problem ... mianowicie mam na kompie karte telewizyjna noi niby wszystko chodzi ale nie ma wszystkich programów mimo to ze ze kilka razy szukałem u rodzicow na TV sa wszystkie ..... bardzo prosze o pomoc będe bardzo wdzięczny :-P 1265608[/snapback] Jaka karta Tv i oprogramowanie masz ps w ustawieniach trzeba ustawić PAL (BDGHI) napewno któraś z literek musi być np. PAL DG lub inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fro$99 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jaka karta Tv i oprogramowanie masz ps w ustawieniach trzeba ustawić PAL (BDGHI) napewno któraś z literek musi być np. PAL DG lub inne 1265647[/snapback] Moja karta to TV Capture 98 PDK/SDK EDI 878 .... w Video Standard Setup zmieniłe ze EXT. PAL-BG i S-Video. PAL-BG... ps. ja sie wogule na tym nie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 isnieje mozliwosc ze nieobsluguje czestotliwosci kablowych albo w oprogramowaniu jest opcja do zmiany zakresu przeszukiwania. poszukaj jakas dokumentacje do karty i bedziesz all wiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 W telewizorach jesli nie masz glowcy hiperbandowej to nie odbierzesz niektorych kanałów w kablówce. W kartach TV jest podobnie. W swoim Averze tak mialem, ale nie powiem Ci jak to się nazywa. Wątpię żebyś cos na to poradził, ale pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fro$99 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 a jeszcze jedno :) pod Win 98 wszystko chodziło normalne .... a teraz mam XP i jest własnie taki problem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 to szukaj inne stery . sprawdz opcje przszukiwania np. w life video jest opcja przlaczania zakresow z AIR na CABLE moze cos takiego jest u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zmiana z air na cabel raczej nic nie da :( ale nowe sterowniki to chyba jedyne rozsądne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unVave Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 witam czy sa takie karty tv do ktorych nie trzeba podlaczac anteny badz kablowki a mozna normalnie ogladac programy????lub jakies anteny specjalne do kart i w jakich cenach sa???bo mam stara antene od telewizora i programy szumia i jest ich tylko kilka.... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 witam czy sa takie karty tv do ktorych nie trzeba podlaczac anteny badz kablowki a mozna normalnie ogladac programy????lub jakies anteny specjalne do kart i w jakich cenach sa???bo mam stara antene od telewizora i programy szumia i jest ich tylko kilka.... :blink: 1679245[/snapback] Nie ma, a karta na dodatek wymaga lepszej jakosci sygnalu nisz telewizor, wiec NIC Z TEGO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca20 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam. Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej, tylko kompletnie się ta tym nie znam... Dlatego chciałbym spytac was na co zwrócić uwagę przy wyborze? Czy możecie coś polecić? Nie chodzi mi tu o jakies wygórowane wymagania. W jednym zdaniu: coś porządnego za rozsądną cenę Dzięki z góry za wszystkie informacje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ranking Chipa Poszukaj w tym dziale Tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66685779 Myśle nad zakupem tej karty telwizyjnej ma ktoś takową? Nagrywaliscie z niej coś na kompa? jak jakosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...