Skocz do zawartości
metal

Via 4in1... musze instalować ???

Rekomendowane odpowiedzi

są niezbędne!!!!!!

daj 4.42

"Są niezbędne !!!!" ?!? :D 8O ... ??? a po co one wogóle są ??? bo jak narazie to ich nie instalowałem i wszystko działa spoko :D Dołączona grafika...

aaa... mam winXP professional pl

spoko-hehehe LOL

A kto pisał jak mu sie ładuje sof2?????

nie chcesz to nie instaluj jak wszystko chodzi-hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz!!

uaktywniają one tryb udma

kiedyś jak miałem antka to przed instalnięciem miałem np. transfer hdd ok 4 mega/sek, bufor przy nagrywaniu 16x opróżniał się jak szalony

po instalce problem zniknął :D

wiesz już czemu tak długo wczytuje Ci się Sof2 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są niezbędne!!!!!!

daj 4.42

"Są niezbędne !!!!" ?!? :D 8O ... ??? a po co one wogóle są ??? bo jak narazie to ich nie instalowałem i wszystko działa spoko :D Dołączona grafika...

jak masz winde xp to sie wcale nie dziwie ze lazi cool 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ludzie nie ladujcie mu bzdur - przeciez XP zawiera w sobie 4in, detonatory i inne takie. Sa to co prawda starsze wersje niz obecnie dostepne, lecz mozna bez problemu na golym XP jechac.

tak?????????

to polecam jazde na xp bez sterów via ,nvidii itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są niezbędne!!!!!!

daj 4.42

:D właśnie zainstalowałem te 4in1 4.34v [było na cedeku od asusa dołączonym do pł.głównej] i działa jeszcze bardziej spoko :D Dołączona grafika

dzięki za pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozna zainstalowac system przed instalacja all sterownikow zplyt glownej 8O , w instrukcji jest jak wol napisane zeby je instalnac nawet przed sterami grafy a co tu mowic juz ze przed systemem, zreszta zawsze sie instaluje stery chipsetu jako pierwsze, no ale moze ja jestem glupi ze robie to zgodnie z instrukcja..., i potem sie ludzie dziwia ze im system siada po 2 miesiacach....ehhh, oczywiscie nie zycze ci tego metal01, powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...