Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a moze on ma sdry jak mu wcisneli jakis zestaw za 2000zl :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Chaintech 9BJA :o I nie ja kupywalem tylko stary heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Emix, chyba Cie kiedys widzialem na serwerku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 emix mam cie w gadu gadu ale ci nie powiem kto ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Kareasa poznaje, przynajmniej sobie przypominam. Ten nyny, moze i sie domyslam ale olac to;) A mam i845 na plycie wiec sdramy hue hue :) Zamierzam zmienic plyte na asuska p4t i 256rambo takze moze bedzie lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a wiesz wogle ile masz ramu i jakie(firma,ile ns?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ile ramu to raczej wiem, predkosc dostepu tyle co z gazet a firma mnie nie obchodzi. Tylko jaki to ma zwiazek. Ja sie pytam o skrecanie p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Kareasa poznaje, przynajmniej sobie przypominam. Ten nyny, moze i sie domyslam ale olac to;) A mam i845 na plycie wiec sdramy hue hue :) Zamierzam zmienic plyte na asuska p4t i 256rambo takze moze bedzie lepiej :Pja proponuje p4s333 lub p4s533 ja mam ta pierwsza i jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a moze p4s5a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a moze p4s5a :wink:jestes smieszny... i po co wysylasz takie idiotyczne post`y? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mysle ze wole p4t :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 po to aby sprawdzic twoja reakcje widze ze ty tez jestes nie lepszy odpisujesz byle co zeby tylko nabijac posty, a to sie konczy bananem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mysle ze wole p4t :P poprzegladaj wyniki... a sie przekonasz do sis`a... ja tez poczatkowo nie wiezylem.. wypozyczylem ze sklepu 2 plyty i jednak go sobie zostawilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nyny ty jednak sie nie zmienisz.Cos czuje ze predzej czy pozniej dostaniesz tego bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a co ja takiego robie ???? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dobra skonczcie obydwaj. Ja chcialem pomocy z p4 a ci tu klutnie. Ostatnio lukalem sobie WCPUID. Bardzo dziwnie sie u mnie zachowuje. Pokazuje ze mam socket 423 a gdy wciskam chipset info wyskakuje blad (unknown chipset data) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dobra skonczcie obydwaj. Ja chcialem pomocy z p4 a ci tu klutnie. Ostatnio lukalem sobie WCPUID. Bardzo dziwnie sie u mnie zachowuje. Pokazuje ze mam socket 423 a gdy wciskam chipset info wyskakuje blad (unknown chipset data) Pewnie masz stare WCPUID :) O ile dobrze pamiętam ostanie to 3.0d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Lisek ty to ladnie lecisz z tymi postami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Lisek ty to ladnie lecisz z tymi postami :) Aaa, jakoś tak leci :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Lisek ty to ladnie lecisz z tymi postami :)Pewnie na off topikach sobie nabija :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Lisek ty to ladnie lecisz z tymi postami :)pewnie bawi sie we wladce matrix`a i nabija sobie poza systemem ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 pewnie bawi sie we wladce matrix`a i nabija sobie poza systemem ;> Możesz policzyć jak nie wierzysz :)) Nie widzę przeszkód :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Pewnie masz stare WCPUID O ile dobrze pamiętam ostanie to 3.0d.Ono tez ma bledy jeszcze. Mojego Tualatina czyta jako Xeona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ono tez ma bledy jeszcze. Mojego Tualatina czyta jako Xeona :P Tutaj się nie ma co dziwić, przecież to Intel :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ono tez ma bledy jeszcze. Mojego Tualatina czyta jako Xeona :P Tutaj się nie ma co dziwić, przecież to Intel :P ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ??? Jej, zesztywnieliście, cyco? :))) Przecież żartuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 yy lisek my tu o wcpuid a ty nam o intelu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 yy lisek my tu o wcpuid a ty nam o intelu :P Ja? Co ja? Ja na prawde jestem niewinny :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 mam wcpuid v 3.0 beta 1. Wlasnie biore sie za sciaganie 3.0f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To mialem 3.0f. Jakies bledy wyskakuje :-t Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...