vatto Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam okazję kupić używany zasilacz tej firmy model: HPC-300-202. Podobno to to samo co Chieftec, ale na naklejce jest Enlight. Nie orientuję się czy warto. Jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Warto :-) Mialem 235W i ciagnal pokazny zestaw :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Zasilacze dla Chiefteca i Enlighta robi Sirtec, różnią się tylko naklejką. Miałem 235. Mocna bestia, tylko wentyl musiałem wymienić. Edytowane 9 Lutego 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 miałem dokładnie ten zasilacz, naprawdę dobry, nowego potrzebowałem dopiero po przekroczeniu 2300MHz axp 1,8v z kręconym radkiem 9700pro i to nie ze wzgl na zwisy - po prost zaczęły się rozjeżdzać napięcia,, działał u mnie około roku nonstop, czy warto ? nie wiem za ile możesz go kupić, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatto Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Za 70 zł, albo troszkę mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Zasilacze dla Chiefteca i Enlighta robi Sirtec, różnią się tylko naklejką. Miałem 235. Mocna bestia, tylko wentyl musiałem wymienić. 1266307[/snapback] Sirtec i Enhance Electronics - akurat ja mialem to drugie :) Wentyl wieje mocno, ale jest solidnej firmy ADDA (stosowane chocby w obudowach slynnej firmy Lian Li) - wial solidnie, ale pozniej zwolnilem mu obroty wstawiajac rezystor 47 Ohm i juz bylo o niebo lepiej - zaoszczedzilem przy tym na kupnie wiatraczka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 enlight'y sa zajefajne :) . tylko musi byc produkowany w sirtec'u .to bardzo wazne . ja mam szefa nie z sirteca i juz nie ciagnie tak jak na ciefteca przystalo :unsure: ale zasilka jak najbardziej bo ciezko dostac chiefteci z sirteca .tym bardziej za taki kesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...