kamil_nh Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Wiecie moze czy da sie jakos odtwarzac plyty z muzyka po podlaczeniu cd-roma do wzmaciacza, ale cd-rom niema przycisku play, mozna jakos zrobic zeby dzialal, odtwarzal bez tego, ew przerobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Wiecie moze czy da sie jakos odtwarzac plyty z muzyka po podlaczeniu cd-roma do wzmaciacza, ale cd-rom niema przycisku play, mozna jakos zrobic zeby dzialal, odtwarzal bez tego, ew przerobic. 1266805[/snapback] raczej nic z tym nie zrobisz.. mysle ze 50 zeta na nowego cdroma z przyciskami na panelu to nie jest duzo ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 tak, tylko po co mam wydawac kase skoro moze uda sie to zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 tak, tylko po co mam wydawac kase skoro moze uda sie to zrobic :) 1267319[/snapback] Nie chcesz wydac 50zl to wydasz 150 na kontroler IDE + przetwornik C/A :) Kup inny CD-ROM. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 zobacz w cd-romie, może ma wyjście na play, ale nie ma przycisku, spodkałem się z opiniami, ze takie coś jest możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 sprawdze, moze i ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...