Turdrassel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Jak pewnei nektorzy juz wiedza:) zamierazm sie do tego MOBO jzu jakis czas:) i nadal nie jestem pewien. Moze pomoga mi posiadacze tej plyty. Problem FSB 166 a nawet osiagniecia 150 jest juz podobno nieaktualny ze wzgledu na ten nowy bios t1.6 czy jakos tam. TO dalczego ludzi ciagle nazekaja na o/c mozliwosci tej plyty. Mam wnioskowac ze nie flashneli tego biosu tak?:)) ostatni arz prosze o opinie posiadaczy i nei posaidaczy tej plyty pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Fakt jest faktem ze mam bios zaktualizowany do 1.5 ale fsb 150 to przypadek losowy. Jak zechce to chodzi ale problem w tym że nie chce zbyt często. :? Sciągne wersje 1.6 to zobacze. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja mam i to z biosem 1.3 ale nie chodzi mi o ekstremaly overclocking - mam kloca przekreconego task jak w opisie i ogólnie jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 w sumie nei zastanawialbym sie, ale mam mozliwosc kupienia tego mobo po atrakcyjnej cenie wiec moj dylemat wrocil. Jest ktos wogole kto osiagnal synchroniczne 166/166 ? Pamietam ze chyba tak wiec niech ktokolwiek rozwiaze moj problem bo wymienilbym w koncu ten sprzet... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...