WaWrzOL Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Po raz pierwszy windows nie przyjmuje mi sterownikow od Raidu.. Zawsze ladowalem stery z plyty i wszytsko smigalo. Teraz wyskakuje komunikat ze stery sa od 95 i na tym sie konczy (sciganalem rowniez nowe stery ze strony). Bez tego nie moge podlaczyc dysku pod ATA100 wiec mam zamulke na DMA33. Sprzet jak w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Też mam podobny problem z tym że u mnie WinXP wykrywa i instaluje stery od HPT370 tylko podczas instalacji, jak np wyłacze HPT w biosie i odpale winXP a potem włącze to jak odpalam to mam podobny problem, u mnie pomogło F8 podczas bootowania i Ostatnia znana dobra konfiguracja czy coś w stym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Stery są - kiedyś XP chodził u mnie na Abit BX-133 Zoacz te: http://www.download.net.pl/index.shtml?site=opis&num=330 I poszukaj na google'ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...