bigfan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ma ktoś na sprzedaż Athlona TB takiego na FSB 200 MHz o czestotliwosci 850 wzwyż? Oczywyście miło by było, gdyby działał :-) Na allegro jakoś nie mam zaufania do takiego kupowania a tutaj jakaś taka bardziej rodzinna atmosfera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 jedna rada: wpisz to sobie to do podpisu, bedzie bardziej efektywne, a i z Forum nie bedziesz robil gieldy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No tak, tylko nie miałbym wtedy topika jakiegoś do posta :-) Przepraszam moderatorów za ewentualne naruszenie przepisów forum. Na giełdzie ze strony Tweak ruch niewielki, więc zdecydowałem się zamieścić tutaj taki adwertajzment mały. Liczne tu grono ludzi zamieniających procesory jak rękawiczki, więc pewnie i łatwiej będzie kogoś znaleźć, kto się takiego starocia będzie chciał pozbyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 kto się takiego starocia będzie chciał pozbyć.Tylko nie starocia :))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 kto się takiego starocia będzie chciał pozbyć.Tylko nie starocia :))))))) no własnie ja mam 850@1000 i mi starcza w zupełności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...