MaKaR Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 lllllllludzie windows to największ szmira jaką w życiu wgrywałem nie wiem czemu ja tego używam chba jestem chory :evil: . było tak siedziałem se w necie gadałem z typiarą na gg sciągałem mp 3 i słuchałem nagle mi sie wywiesił explorer no to co?? zresetowałem po ponownym uruchomieniu kompa wyskoczył mi błąd rejestru to wlnełem następnego reseta i co i kicha pieprzony windows mi sie jush nie włączył bo za każdym razem w dosie kopiował od nowa rejestr kicha no to format c: :( śmierć bilowi g. oda o winie 98 se najlepszmu z wszystkich winów heh....... ale to był smut wiem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 kolejny zadowolony uzytkownik widze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 patrz topic "dzien odkupienia billa jest biliski" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 (...) no to format c: (...) No tak, nie kazdy potrafi sobie poradzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 (...) no to format c: (...) No tak, nie kazdy potrafi sobie poradzic... przeciez to standart średnio raz na 3 tygodnie przy sprzyjającym wietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 (...) no to format c: (...) No tak, nie kazdy potrafi sobie poradzic... przeciez to standart średnio raz na 3 tygodnie przy sprzyjającym wietrze dobra, dobra !! niektorzy maja po kilka lat win98 i dziala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 tak po kilka lat tylko włączaja kompa raz w roku chyba jak moshna siedzieć pod windowsem bez mojego ulubionego format c: przez kilka lat jak to sie robi z czym to sie je a czym popija hahahha.............. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 (...) no to format c: (...) No tak, nie kazdy potrafi sobie poradzic... przeciez to standart średnio raz na 3 tygodnie przy sprzyjającym wietrze No to fajnie musisz sobie syfic w systemie 8O Ja robie raz na po roku formata i jaos nie mam wiekszych problemow (98SE)k Ale jak ktos jest zdolny :lol: to wszystko sknoci :lol: , bez urazy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Raz na dwa tygodnie to przesada, ale raz na 2-3 miesiace - to byla moja srednia przy W98. Po przejsciu na W2k zapomnialem co to znaczy reinstalacja systemu. Az glupio: jak juz przyszlo co do czego (po 8 miesiacach dzialania spierdzielilem sobie raida kreceniem :? ) to sie czlowiek zastanawia nad pytaniami instalatora :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...