Skocz do zawartości
MaKaR

winzgroza

Rekomendowane odpowiedzi

lllllllludzie windows to największ szmira jaką w życiu wgrywałem nie wiem czemu ja tego używam chba jestem chory :evil: . było tak siedziałem se w necie gadałem z typiarą na gg sciągałem mp 3 i słuchałem nagle mi sie wywiesił explorer no to co?? zresetowałem po ponownym uruchomieniu kompa wyskoczył mi błąd rejestru to wlnełem następnego reseta i co i kicha pieprzony windows mi sie jush nie włączył bo za każdym razem w dosie kopiował od nowa rejestr kicha no to format c: :(

śmierć bilowi g. oda o winie 98 se najlepszmu z wszystkich winów heh....... ale to był smut wiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) no to format c: (...)

No tak, nie kazdy potrafi sobie poradzic...

przeciez to standart średnio raz na 3 tygodnie przy sprzyjającym wietrze

No to fajnie musisz sobie syfic w systemie 8O

Ja robie raz na po roku formata i jaos nie mam wiekszych problemow (98SE)k

Ale jak ktos jest zdolny :lol: to wszystko sknoci :lol: , bez urazy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz na dwa tygodnie to przesada, ale raz na 2-3 miesiace - to byla moja srednia przy W98.

Po przejsciu na W2k zapomnialem co to znaczy reinstalacja systemu. Az glupio: jak juz przyszlo co do czego (po 8 miesiacach dzialania spierdzielilem sobie raida kreceniem :? ) to sie czlowiek zastanawia nad pytaniami instalatora :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi