metal Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam tą płytę główną i mam pytanie. Czasami jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> komp to podczas momentu kiedy pokazuje info o grafie jaką mam w systemie i przechodzi później do momentu tam gdzie pokazuje jaki proc i reszta, płyta główna wydaje pojedyńczy dźwięk ? co to jest ? takie coś dzieje się czasami. W instrukcji pisze takie coś: One short beep when displaying logo No error during POST Co to oznacza ??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Znaczy zę wszystko jest OK, brak błędu podczas postowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam tą płytę główną i mam pytanie. Czasami jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> komp to podczas momentu kiedy pokazuje info o grafie jaką mam w systemie i przechodzi później do momentu tam gdzie pokazuje jaki proc i reszta, płyta główna wydaje pojedyńczy dźwięk ? co to jest ? takie coś dzieje się czasami. W instrukcji pisze takie coś: One short beep when displaying logo w wolnym tłumaczeniu: "1 krótki dźwiek/pisk kiedy wyswietlane jest logo" No error during POST w wolnym tłumaczeniu: "żadnych błędów podczas POWER ON SELF TEST"-nie wiem jak to na polski przetłumaczyć więc nazwę rzecz "postowaniem" (jak kolega wyżej)........... ja na płycie Asus K7V mam to samo......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Znaczy zę wszystko jest OK, brak błędu podczas postowania. dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Hmmm mysle ze ten dzwiek jest zawsze ,a nie czasami . I jest to standardowa procedura w kazdej plycie glownej, oznacza pomyslne przejscie wszystkich testow (pamieci , proca itd. ) problemy zaczynaja sie jak pojawia sie wiecej dzwiekow badz jeden dlugi ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety22 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wlacz sobie POST REPORTERA w biosie to uslyszysz jak to mowi pani z tajwanskim akcentem :)) Swiety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 aaa... mam jeszcze jedno pytanie o tą pł.główną. Od kiedy jest ona produkowana/sprzedawana ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 aaa... mam jeszcze jedno pytanie o tą pł.główną. Od kiedy jest ona produkowana/sprzedawana ??? Ja swoja kupilem w Kwietniu i byly to pierwsze egzemplarze plyt na kt333 w naszym kraju . Liczac ze do nas sprzet trafia troche pozniej to mysle ze produkcja ruszyla pod koniec marca ale moge sie mylic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 aaa... mam jeszcze jedno pytanie o tą pł.główną. Od kiedy jest ona produkowana/sprzedawana ??? A ja swoją kupiłem dokładnie 7.04.2002- musiałem się pofatygować do faktury bo już zapomniałem kiedy to było :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...