Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Wiec tak: mialem juz w zyciu (nie w tej kolejnosci bo tej juz zapomnialem): Siemensa S11, Motke C160, Motke m3688, Motke t2288 Shark, Erica T10s@T18s, Nokajke 6150, Sony CD-5, Philipsa Ozeo, Siemensa C25, Erica S-868, i pare innych, popozyczanych na kilka dni. Znam bardzo duzo terminali i ich funkcje ale nie moge se wybrac telefonu. Obecnie mam po raz drugi N 6150 (tym razem z bateria wibra :mrgreen:) ale chce ja wymienic, bo nie lubie marki NOKIA, no i ta wibra ciut za slaba. Poleccie cos. Moje wymagania co do telefonu: 1. Dlugo trzymajaca bateria (4 dni to abslolutne minimum) 2. Terminarz/Przypominacz lub cos w tym stylu - w kazdym razie notatki + alarm 3. Wibra jak najmocniejsza 4. Raporty SMS 5. Przedzial cenowy 250-300 max absolutny. Na dzien dzisiejszy podobaja mi sie: Alcatel 501 (ale za malutki), Alcatel 311 (ale joy mnie leczy), Philips Xenium (gdzie to dostac, durne menu), Ericsson T65 (cena ciut wysoka) No i wlasnie se nie moge nic wybrac. Moze ktos poleci cos? Moze przeoczylem jakis model? Promocja nie wchodzi w gre - tylko Allegro, sprzedaz bezposrednia, Anonse lub zestaw z karta pre-paid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 .....Erica T10s@T18s..... Juz cie chcialem odeslac na inne forum ale patrze i widze ze telefony podkrecasz :lol: :lol: IMHO Eryk T65 jest spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mowisz ze nie lubisz NOKII, no coz co do twoich wymagan one spelaniaja je nabardziej: dlugo-trzymajaca bateria rapotry mocna wibra (zalezy od modelu) sam choruje na punkcie 6310i moze w kkrotce bede posiadaczem takiej.. czas pokaze. ale naprawde nie polecam alcatela OT 501 (zreszta chyba zadnego alcatela ci nie polece- szczerze!!) za to polecam siemensa ME45 (czy jakos tak - wspaniala zabawka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 siemens me 45, s45, sl 45, eryk t65, t68, r 300 ile mash kasy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mowisz ze nie lubisz NOKII, no coz co do twoich wymagan one spelaniaja je nabardziej: dlugo-trzymajaca bateria rapotry mocna wibra (zalezy od modelu) sam choruje na punkcie 6310i moze w kkrotce bede posiadaczem takiej.. czas pokaze. ale naprawde nie polecam alcatela OT 501 (zreszta chyba zadnego alcatela ci nie polece- szczerze!!) za to polecam siemensa ME45 (czy jakos tak - wspaniala zabawka) Alcatel, to taki odpowiednik ECSa :lol: Kilka egzemplarzy przewinelo mi sie przez rece (nigdy nie bylem posiadaczem !) i ................................... qpa Niektore chodza nawet bezawaryjnie ale .................... w zyciu bym nie kupil (ale te odczucia to IMHO, wiem ze zaraz sie ktos oburzy ze sa rulzz, ale ja swoje wiem :o ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mowisz ze nie lubisz NOKII, no coz co do twoich wymagan one spelaniaja je nabardziej: dlugo-trzymajaca bateria rapotry mocna wibra (zalezy od modelu) sam choruje na punkcie 6310i moze w kkrotce bede posiadaczem takiej.. czas pokaze. ale naprawde nie polecam alcatela OT 501 (zreszta chyba zadnego alcatela ci nie polece- szczerze!!) za to polecam siemensa ME45 (czy jakos tak - wspaniala zabawka) Alcatel, to taki odpowiednik ECSa :lol: Kilka egzemplarzy przewinelo mi sie przez rece (nigdy nie bylem posiadaczem !) i ................................... qpa Niektore chodza nawet bezawaryjnie ale .................... w zyciu bym nie kupil (ale te odczucia to IMHO, wiem ze zaraz sie ktos oburzy ze sa rulzz, ale ja swoje wiem :o ) No to mam tego ecs i nie powiem nawet dobrze chodzi... Choć po kolejnym upadku straciłem w nim pamięć ale tak to jest ok :D Za to kumpel ma takiego starego alcatela którym nawet i ścianę rzucali i jest teraz trochę popękany ale nadal działa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mowisz ze nie lubisz NOKII, no coz co do twoich wymagan one spelaniaja je nabardziej: dlugo-trzymajaca bateria rapotry mocna wibra (zalezy od modelu) sam choruje na punkcie 6310i moze w kkrotce bede posiadaczem takiej.. czas pokaze. ale naprawde nie polecam alcatela OT 501 (zreszta chyba zadnego alcatela ci nie polece- szczerze!!) za to polecam siemensa ME45 (czy jakos tak - wspaniala zabawka) Alcatel, to taki odpowiednik ECSa :lol: Kilka egzemplarzy przewinelo mi sie przez rece (nigdy nie bylem posiadaczem !) i ................................... qpa Niektore chodza nawet bezawaryjnie ale .................... w zyciu bym nie kupil (ale te odczucia to IMHO, wiem ze zaraz sie ktos oburzy No to mam tego ecs i nie powiem nawet dobrze chodzi... Choć po kolejnym upadku straciłem w nim pamięć ale tak to jest ok :D Za to kumpel ma takiego starego alcatela którym nawet i ścianę rzucali i jest teraz trochę popękany ale nadal działa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mowisz ze nie lubisz NOKII, no coz co do twoich wymagan one spelaniaja je nabardziej: dlugo-trzymajaca bateria rapotry mocna wibra (zalezy od modelu) sam choruje na punkcie 6310i moze w kkrotce bede posiadaczem takiej.. czas pokaze. ale naprawde nie polecam alcatela OT 501 (zreszta chyba zadnego alcatela ci nie polece- szczerze!!) za to polecam siemensa ME45 (czy jakos tak - wspaniala zabawka) Alcatel, to taki odpowiednik ECSa :lol: Kilka egzemplarzy przewinelo mi sie przez rece (nigdy nie bylem posiadaczem !) i ................................... qpa Niektore chodza nawet bezawaryjnie ale .................... w zyciu bym nie kupil (ale te odczucia to IMHO, wiem ze zaraz sie ktos oburzy No to mam tego ecs i nie powiem nawet dobrze chodzi... Choć po kolejnym upadku straciłem w nim pamięć ale tak to jest ok :D Za to kumpel ma takiego starego alcatela którym nawet i ścianę rzucali i jest teraz trochę popękany ale nadal działa ok. A kto tu się oburza??? :D :D :D Mi po prostu zwisa jaką opinię ma ten telefon. Ja jestem z niego zadowolony i nic tego nie zmieni. Każdy ma prawo do swojego zdania, a to co ty myślisz wcale mnie nie uraża (nawet jak byś napisał że ten telefon to się pod walca jedynie nadaje :D :D :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ericsson T65 jest wporzo..mam takiego...tylko klawisze moglyby byc troszke wieksze bo latwiej by sie wklepywalo SMSy...i jest w niej TETRIS!!! (ale po 1h grania dretwieje ci reka - male klawisze:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...