elpresspl Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Pytanie jak w temacie. Nie wiem gdzie to znalezc. W instrukcji nic nie ma. Jak mialem kiedys ASUS`a to tam bylo wszystko napisane, ale to dawno bylo. MOze jakies linki i od razu krotkie wytlumaczenie bo ostatnio kumpel mi zrobil metlik w glowie z tymi dzielnikami i juz sam nie wiem... Z gory dzieki Respect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Pytanie jak w temacie. Nie wiem gdzie to znalezc. W instrukcji nic nie ma. Jak mialem kiedys ASUS`a to tam bylo wszystko napisane, ale to dawno bylo. MOze jakies linki i od razu krotkie wytlumaczenie bo ostatnio kumpel mi zrobil metlik w glowie z tymi dzielnikami i juz sam nie wiem... Z gory dzieki Respect 1/3 przy 100mhz fsb 1/4 przy 133mhz fsb 1/5 przy 166 mhz fsb (choc Wofek twierdzi inaczej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Pytanie jak w temacie. Nie wiem gdzie to znalezc. W instrukcji nic nie ma. Jak mialem kiedys ASUS`a to tam bylo wszystko napisane, ale to dawno bylo. MOze jakies linki i od razu krotkie wytlumaczenie bo ostatnio kumpel mi zrobil metlik w glowie z tymi dzielnikami i juz sam nie wiem... Z gory dzieki Respect 1/3 przy 100mhz fsb 1/4 przy 133mhz fsb 1/5 przy 166 mhz fsb (choc Wofek twierdzi inaczej) Dzielnik 1/5 załącza się powyzej 152 MHz więc przy 152 MHz taktowanie PCI wynosi około 30.5 MHz stopniowo rośnie aby przy 166 MHz mieć wartość 33 MHz ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No dobra dzielniki PCI mamy, a AGP?? Aha no to jaki dzielnik mam na FSB 151?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Spoko. Nie pisalbym wczesniejszego posta ale ten modem mnie ro.....ala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Pytanie jak w temacie. Nie wiem gdzie to znalezc. W instrukcji nic nie ma. Jak mialem kiedys ASUS`a to tam bylo wszystko napisane, ale to dawno bylo. MOze jakies linki i od razu krotkie wytlumaczenie bo ostatnio kumpel mi zrobil metlik w glowie z tymi dzielnikami i juz sam nie wiem... Z gory dzieki Respect 1/3 przy 100mhz fsb 1/4 przy 133mhz fsb 1/5 przy 166 mhz fsb (choc Wofek twierdzi inaczej) Dzielnik 1/5 załącza się powyzej 152 MHz więc przy 152 MHz taktowanie PCI wynosi około 30.5 MHz stopniowo rośnie aby przy 166 MHz mieć wartość 33 MHz ! 8) Hmmm a moze dasz jakiegos Linka ,co bym mogl to wyczytac ??Ciekaw jestem gdzie to wyczytales . U Asusa Bios podaje ze 1/5 zalacza sie przy 160 , watpie wiec zeby przy 152 juz dzialal bo wydajnosc by byla <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...